Download Virtual DJ - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Virtual DJ
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software profesionist de amestecare pentru DJ

Virtual DJ este un software mixer virtual pentru DJ. Dispune de un aspect nou, cu moduri variabile, care să se potrivească nevoilor și preferințelor DJ-ului și asigură capacitățile de încredere ale forței de muncă ale unui DAW. DJ-ul virtual pune mai mult accent pe muzica de transmisie în direct profesional cu sau fără utilizarea unui controller. Versiunea implicită poate fi descărcată gratuit pe Mac sau PC.

Instrumente puternice, interfață familiară

Virtual DJ realizează o combinație echilibrată între nevoile consumatorilor și profesionale, prin integrarea unor controale logice ușoare. Acestea permit intuitiv utilizatorilor să se estompeze, să schimbe viteza de cale, să aplice o varietate de SFX și chiar să stabilească indicii care să fie reamintiți la cerere. Utilizatorii Macbook Pro vor putea seta, bucla și regla din zbor prin intermediul ecranului tactil al tastaturii.

Indiferent dacă utilizați un Mac, laptop sau computer, puteți utiliza Virtual DJ pentru a vă organiza colecția de piese în orice mod doriți, gruparea și implementarea rapidă a filtrelor. De asemenea, puteți filtra piesele cu taste complementare și bătăi pe minut, ceea ce deschide ușa unor mixuri cu adevărat creative. Dacă funcționați în timp ce online, puteți chiar naviga pe internet și să transmiteți flux direct de la SoundCloud direct.

Pe lângă faptul că este un mixer gratuit de dj, Virtual DJ poate reda videoclipuri muzicale sau afișează versuri pentru evenimente karaoke. Versurile și videoclipurile pot fi afișate pe televizor pe ecran mare, pe ecranele clubului sau pe pereți. Virtual DJ-ul poate fi integrat direct cu VJ'Pro pentru video, iar funcția de programare a evenimentelor necesită unele obișnuințe, dar odată ce obțineți blocajul, vă permite să sincronizați orice permutare de muzică, videoclipuri sau imagine.

Piei virtuale care se potrivesc preferințelor tale

Una dintre cele mai mari critici vizate versiunile anterioare ale Virtual DJ a fost apariția. Cea mai nouă versiune abordează aceste reclamații cu pas: Estetica pentru Virtual DJ este în totalitate la îndemâna utilizatorului final, oferind o selecție de cinci machete diferite: Controller, starter, esențiale, pro și performanță. Reglarea fină deschide o roată de scheme de culori, opțiuni de afișare a formei de undă, contoare de bătăi și afișaje de jogwheel.

Pentru DJ-urile cu experiență, aspectul pro este un punct de plecare bun, cu două punți care iau rolul central, iar wav-ul este afișat sub marginea superioară. Dacă nu, toate opțiunile vizuale sunt ușor disponibile printr-un simplu meniu derulant. Pentru DJ-urile care nu doresc lumina reflectoarelor la club, există chiar și un mod întunecat pe care îl puteți comuta, care funcționează excelent atunci când lucrați dintr-un stand din culise.

Virtual DJ sau Serato

Rekordbox și Serato sunt doi dintre cei mai mari concurenți ai Virtual DJ. Toate trei sunt nume consacrate în domeniu și sunt folosite de DJ profesioniști din întreaga lume. Atât Virtual DJ cât și Serato permit utilizatorilor să amestece muzică care este fie stocată pe sau transmisă de pe computer și să permită amestecarea, zgârierea și controlul pieselor folosind placi turnante, playere media, controlere sau direct de pe un laptop.

Dacă sunteți în căutarea de DJ live într-un mediu de club, totuși, Serato este o alternativă excelentă la Virtual DJ. Serato oferă o interfață simplificată, cu puțin de parcurs, în timp ce UI și aspectul Virtual DJ este cu totul mai ocupat și mai claustrofob. Totuși, DJ-ul virtual are legătură cu gestionarea fișierelor și cu capacități video superioare. Există, de asemenea, o serie de alte programe și aplicații de amestec alternative.

Combaterea curbei de învățare

Virtual DJ se transformă într-o greutate incontestabilă în competiția gratuită de mixer de DJ, dar pentru noii veniți la jocul DJ cât de abruptă este curba de învățare? Răspunsul este că este destul de abrupt. Din fericire, tutorialele sunt disponibile chiar din interiorul produsului. În momentul scrierii acestui articol, nu se poate spune același lucru despre Serato sau Rekordbox.

Aceste tutoriale includ lecții despre cum să începeți să amestecați, să prelevați piese, să permiteți și să gestionați plăcuțe de performanță, să vă sincronizați piesele, să înregistrați sau să difuzați pe Facebook și să amestecați automat. Deși nu este greu să faci o căutare rapidă pe Internet pentru videoclipuri tutorial sau întrebări frecvente pentru Serato sau Rekordbox, faptul că resursele disponibile direct în cadrul programului reprezintă un handicap binevenit pentru DJ-ul începător.

Un mixer DJ gratuit pentru profesioniști

Virtual DJ oferă o gamă uimitoare de instrumente, rămâne totuși ușor de ridicat și de utilizat în comparație cu concurența. Acesta se află într-un punct intermediar puternic între consumator și profesionist, Virtual DJ LE fiind o recomandare bună pentru noii veniți dubioși în software. Această versiune este inclusă cu controlere și plăci de sunet externe care vor funcționa atât pe PC cât și pe Mac.

Ce mai e nou

Calitatea vizuală a Virtual DJ este cea mai mare și cea mai binevenită schimbare. În timp ce actualizările recente au îmbunătățit, de asemenea, stabilitatea generală a programului, extensiile și accesibilitatea (mai ales sub forma extinderii compatibilității de bibliotecă de streaming), schimbarea care a transformat cele mai multe capete a fost estetica generală a mixerului. Numai aceste schimbări fac ca programul să merite verificat, mai ales dacă nu l-ai mai folosit niciodată.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: