Download Viper - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Viper
Categorie:
Programe Invatare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Software gratuit pentru profesori

Viper este un tip de software anti-plagiat care face ușor pentru profesori, precum și pentru alți utilizatori să verifice textul pentru plagiat. Software-ul scanează documentele care sunt încărcate în sistem și anunță utilizatorii dacă detectează propoziții, paragrafe sau documente întregi care sunt prezente oriunde pe internet.

Trucurile nu prosperă niciodată

Unul dintre lucrurile grozave despre Viper este că funcționează foarte rapid și eficient. Utilizatorilor li se oferă un nume de conectare și o parolă pe care le utilizează pentru a avea acces la sistemul Viper. Software-ul ocupă doar un megabyte de spațiu și documentele încărcate pot fi potrivite atât cu bazele de date locale, cât și cu cele web. Rezultatele verificării plagiatului sunt trimise prin e-mail utilizatorilor și vor fi evidențiate orice părți ale textului care apare în alte documente.

Nu te mai prinde din nou

Profesorii care au sarcina de a verifica periodic studenții? misiunile ar trebui să se asigure că verifică Viper. Faptul că acest software este complet gratuit de utilizat înseamnă că nu este nimic de pierdut, luându-l pentru o învârtire și aceasta este o modalitate excelentă de a verifica misiunile de acasă și o gamă largă de alte tipuri de documente pentru a vă asigura că sunt complet originale . Cu toate acestea, acest software este compatibil numai cu versiunile mai vechi de Windows, iar cei care au versiuni ulterioare de Windows pe computerul lor vor trebui să caute o altă soluție.

Mai multe despre Viper

Viper acceptă următoarele formate

TXT, HTM, DOC, RTF

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: