Download VidImageSplitter - Descarca PC Telefon Android sau IOS

VidImageSplitter
Categorie:
Programe Captura Ecran
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Capturați și salvați scenele de film preferate ca imagini statice

Probabil există sute de scene de filme grozave pe care ai vrea să le surprinzi pentru totdeauna și poate publică pe site-ul tău. Vrei să știi cum?

Pur și simplu apucați o copie a VidimageSplitter și lăsați-o să facă munca grea pentru dvs. Acest program vă permite să salvați filme complete - sau o scenă particulară din ea - ca imagini statice în mai multe formate grafice diferite. Puteți încărca filmul și puteți căuta scena care vă interesează cu bara de progres sau lăsați pur și simplu programul să ia capturi de ecran automat la fiecare anumit număr de secunde sau cadre.

Nu sunt sigur despre cât ar fi nevoie pentru a completa un film mai lung, dar trailerul de 3 minute pe care l-am folosit în timpul testelor mele a durat aproximativ 10 secunde pentru a produce aproape două sute de capturi de ecran (una pe secundă), ceea ce este destul de uimitor.

Pe dezavantaj, programul are nevoie de un player integrat pentru o selecție mult mai ușoară a scenei. Bara de progres face foarte greu, mai ales când doriți să surprindeți un cadru în special.

VidImage vă permite să faceți capturi de ecran de la orice film, dar necesită și o precizie extraordinară a mouse-ului pentru a selecta o anumită scenă sau cadru.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: