Download Viber - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Viber
Categorie:
Programe Mesagerie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Viber, pe telefon și acasă

Versiunea pentru Windows 10 a celei mai populare aplicații de mesagerie Viber vă permite să discutați, să faceți apeluri, să trimiteți imagini și să împărtășiți autocolante amuzante cu persoanele de contact. În acest fel îl puteți avea atât pe telefon, cât și pe computerul de acasă.

Chat și apeluri, acasă și din mers

Primul lucru pe care trebuie să-l știți când descărcați Viber pentru Windows 10 este că trebuie să îl instalați pe Android, iPhone, BlackBerry sau Windows Phone . În timpul procesului de înregistrare, vi se va solicita să introduceți numărul dvs. de telefon, la care veți primi un cod pentru a activa aplicația pe Windows 10.

În acel moment, Viber importă lista dvs. de contacte Viber și le integrează în aplicație. Astfel veți putea vedea toți prietenii dvs. care folosesc Viber și veți putea începe să comunicați cu ei.

Viber pentru Windows 10 vă permite să discutați și să efectuați apeluri vocale (fără videoclip) cu contactele dvs., precum și să trimiteți autocolante și smileys amuzante, încorporate în cele mai recente versiuni pentru telefoanele mobile.

În chatul text, Viber vă permite să creați grupuri de chat de până la 40 de contacte. Din păcate, această versiune a Viber nu acceptă apelurile de grup, deci trebuie să le faceți pe rând.

Viber știe să profite de funcțiile Windows 10 la nivel de notificări, pictograme dinamice și funcția Dock .

Notificările funcționează bine și pot fi afișate pe ecranul de blocare al dispozitivului. Pictograma dinamică vă arată detalii despre ultima conversație sau apel, iar dacă doriți, puteți anula orice contact la Acasă pentru a avea acces mai direct. Și cea mai bună parte: funcția Dock vă permite să lăsați o conversație Viber într-un colț al ecranului în timp ce utilizați alte aplicații. Grozav.

Interfață curată și clară, dacă puțin ... goală

Această versiune a modelului Viber este foarte „stil Windows 10”, foarte modernă. Se caracterizează printr-o interfață foarte curată, pe un fundal alb cu detalii violet. Butoanele și elementele sunt mari și concepute pentru a fi utilizate cu un dispozitiv tactil. Singurul lucru pe care l-am spune este că interfața este atât de curată, încât dă impresia că este oarecum fără suflet, aproape goală.

Calitatea apelurilor este izbitoare: în testele noastre claritatea a fost excelentă .

Dar, fără îndoială, cel mai bun din Viber din perspectiva utilizatorului este acela de a-l avea atât la telefon, cât și la PC . Este într-adevăr convenabil, deoarece înseamnă că puteți discuta cu un prieten în timp ce mergeți acasă și apoi să continuați conversația în fața laptopului sau a computerului desktop.

Foarte bine, da, dar la fel ca toate celelalte

Viber pentru Windows 10 este o aplicație de mesagerie cuprinzătoare , fără îndoială. Este ușor, plăcut pentru ochi și funcționează perfect la toate apelurile. La fel ca toți rivalii săi ... ceea ce înseamnă că este la fel ca toți rivalii săi.

Viber nu face nimic din ceea ce Skype sau LINE nu face . De fapt, văzând că nu partajează videoclipuri sau fișiere și nu puteți face apeluri video, atunci face de fapt mai puțin decât rivalii săi. Prin urmare, dacă nu utilizați Viber în mod regulat pe telefon, atunci nu există foarte multe motive pentru a schimba aplicația de mesagerie.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: