Download Verdun - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Verdun
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Verdun este un trăgător istoric în prima persoană stabilit în timpul Primului Război Mondial și care se concentrează pe Bătălia titulară de la Verdun. Acest joc multiplayer bazat pe echipă se concentrează pe realism, recreând medii WWI autentice și incluzând experiențe pe care nu le găsești în majoritatea trăgătorilor. De exemplu, s-ar putea să vi se ceară dintr-o dată să luptați într-o mască de gaze limitate în timpul unui atac de gaze inamic.

Acțiune bazată pe echipă pe primele linii

Principalul mod de joc din Verdun este Frontlines, un mod de luptă în care echipele formate din mai multe echipe încearcă să capteze tranșee de la inamic. Există roluri stricte de atacator și de apărător, apărătorii având un avantaj semnificativ. După un atac, echipele se schimbă pe laturi, iar fostul fundaș devine atacatorul. Alte moduri includ Squad Defense, Deathmatch și Attrition, fiecare oferind experiențe diferite și testând abilități diferite. Acest trăgător provocator prezintă o fizică realistă cu gloanțe, dar are câteva elemente asemănătoare jocului, inclusiv capacitatea echipelor de a nivela și debloca noi abilități. Liderii de echipă pot utiliza, de asemenea, abilități speciale, precum apelarea focului de artilerie sau solicitarea reconvenției aeriene. Ritmul jocului este de obicei lent, întrerupt cu perioade scurte de acțiune furioasă.

Distrează-te jucând într-un coșmar

Dacă vă plac trăgătorii istorici și nu solicitați o acțiune rapidă, Verdun este un joc interesant - și chiar educativ. Nu este întotdeauna ușor, dar poate fi foarte interesant.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: