Download Valentino Rossi The Game - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Valentino Rossi The Game
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Există mai multe jocuri de curse acolo decât puteți scutura un stick, dar unele sunt cu siguranță mai bune decât altele. Valentino Rossi Jocul a avut recenzii mixte, dar nu neagă puterea de cuplu în centrul jocului: marca de curse VR46 a lui Valentino și seria MotoGP Milestone. Acest titlu prezintă câteva imagini superbe de curse cu motor care vă vor pune în acțiune, dar este ceva nou?

Un simulator de curse cu un nume de marcă mare

Un lucru pe care jucătorii casual îl vor observa la ridicarea lui Valentino Rossi The Game este că nu este doar un joc de curse cu biciclete arcade . Ca și MotoGP '15 înainte, acest joc încearcă să imite sentimentul real și fizica curselor, astfel încât există o cantitate surprinzătoare de abilități. Aceasta este o veste excelentă pentru fanii sporturilor cu motor real. Desigur, jocul este centrat pe Valentino Rossi, astfel încât fanii săi vor fi încântați să vadă toate celebrele sale biciclete prezentate în interior. Toate aspectele jocului sărbătoresc viața și succesul lui Rossi , inclusiv șansa de a explora ranch-ul său! În ceea ce privește modurile de joc, aveți acces la cursele cu pistă plată interesantă , raliu la Misano și Monza, cariere și moduri clasice și multe altele. Modul de carieră reprezintă progresul printr-o campanie de curse și construirea celei mai bune biciclete, așa cum vă așteptați.

Ce conduce acest joc?

Acest joc are două mari puncte de vânzare (altele decât marca Rossi, desigur): grafică și realism . Grafica este destul de excelentă, cu o cameră ascuțită și lumina soarelui strălucitoare, care poate fi adesea confundată cu un adevărat spectacol de sporturi cu motor. Texturile atât pe biciclete, cât și peisaje arată inteligente și sunt un upgrade la titlurile anterioare, plus animațiile călăreților sunt foarte netede. Gameplay-ul este modelat de realism, astfel încât jucătorii casual pot deveni frustrați, dar celor cărora le place să alerge o tură din nou la perfecție le va place acest joc. Cea mai mică diferență între distanța de frânare sau poziția traseului poate schimba timpul de tură. Acest realism este sporit și mai mult prin adăugarea fizicii ragdoll, astfel încât veți vedea efectele apăsătoare ale prăbușirilor. Un alt punct forte al lui Valentino Rossi este jocul audio. Coloana sonoră este atrăgătoare, iar efectele sonore ale curselor sunt puternice și mândre. Cu căștile pornite și volumul în creștere, veți obține mult mai multă imersiune.

Una pentru fanii Rossi

Nu este de mirare că Valentino Rossi Jocul se adresează fanilor Rossi, brandul, chipul și viața personală prezentate puternic în joc. Fanii sporturilor cu motor în general îi vor bucura în continuare, dar numai cei care caută un simulator realist , nu o cursă de tip arcade casual. Mai mult decât atât, jocul este plin de tristețe de bug-uri, dar patch-urile nu sunt niciodată departe, datorită jocurilor moderne cu internet. În general, acesta este unul pentru persoanele care își cunosc cursele.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: