Download Upload 2000 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Upload 2000
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Stocați și partajați fișiere folosind un cont Webmail

Împărtășirea muzicii, a imaginilor, a videoclipurilor și a documentelor cu prietenii a fost o sarcină foarte dificilă. Ar trebui să copiați totul pe un dischetă sau CD, să vă urcați pe bicicletă și să călătoriți la casa lor și să le prezentați. Datorită creșterii vitezei Internetului și a mai multor dimensiuni de găzduire, acum este mult mai ușor să le trimiteți aceste fișiere prietenilor. Încărcare 2000 Turbo prezintă un bun exemplu despre cum a evoluat tehnologia de partajare a fișierelor.

Aplicația vă permite să profitați de spațiu nelimitat pe serverul de poștă pentru a partaja fișiere prin P2P. Deoarece Upload 2000 împarte fișierele în bucăți mai mici, transmisia de date are loc foarte repede, deși viteza depinde și de serverul pe care îl utilizați. Programul este diferit de soluțiile P2P normale și nu conține o caracteristică de căutare. Drept urmare, puteți partaja într-adevăr fișiere și foldere cu persoane pe care le cunoașteți, dar acest lucru nu este neapărat un lucru rău, deoarece înseamnă că descărcarea fișierelor este mult mai rapidă.

Dacă doriți să profitați de spațiul nelimitat al serverului pentru a schimba fișiere rapid cu prietenii și familia, Upload 2000 oferă o soluție simplă, dar cuprinzătoare.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: