Download Universal USB Installer 1.8.7.2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Universal USB Installer 1.8.7.2
Categorie:
Sisteme de Operare
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: WinXP/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Universal USB Installer este o aplicatie cu ajutorul careia poti crea un stick de memorie USB bootabil cu kitul de instalare al celor mai populare sisteme de operare, indiferent ca vorbim de Linux sau Windows. Pentru a creea usor un stick bootabil, pe langa Universal USB Installer mai ai nevoie doar de imaginea *.iso a sistemului de operare dorit.

Ca sa instalezi usor Windows sau Linux folosind un stick de memorie USB, este de preferat sa urmezi urmatorii pasi:
- descarci si pornesti Universal USB Installer, alegi distributia dorita, calea catre imaginea *.iso, litera corespunzatoare stick-ului de memorie si astfel se creeaza usor un stick bootabil cu Windows sau Linux.
- dupa ce ai scris stick-ul USB cu kit-ul de instalare tot ce mai ramâne de facut este sa te asiguri ca PC-ul tau este setat din BIOS sa booteze de pe stick-ul USB.

De mentionat este ca în cazul majoritatii distributiilor Linux, acestea se si instaleaza pe stick-ul USB si pot fi rulate în mod “persistent”, iar în cazul Windows-ului, stickurile bootabile contin doar installer-ul (adica doar puteti instala Windows de pe stick-ul bootabil creat cu Universal USB Installer). De asemenea în cazul variantelor de Windows trebuie specificat ca nu functioneaza pentru Windows XP, ci doar pentru Windws 7 si Vista.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: