Download Universal Theme Patcher - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Universal Theme Patcher
Categorie:
Programe Fonturi
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Instalați teme terțe pe Windows

Universal Theme Patcher aplică modificări Windows XP , Vista sau 7 care vă permit să utilizați teme neoficiale și să schimbați modul în care arată Windows.

Aceasta este o aplicație portabilă, ceea ce înseamnă că Tema Universal Patcher nu necesită instalare și, de asemenea, va rula de pe o unitate USB. Când executați fișierul EXE, vă va spune mai întâi dacă trebuie să aplicați patch-uri pe sistemul dvs., apoi se va deschide o fereastră suplimentară cu trei zone, fiecare cu butoane Patch și Restore.

Aceste butoane vă permit să asociați trei fișiere specifice, care vă vor permite apoi să descărcați și să utilizați teme neoficiale. Fiecare patch cu tema Universal Patcher se va crea, de asemenea, o copie de rezervă, astfel încât să puteți reveni la setările originale ori de câte ori doriți.

Interfața Universal Tema Patcher are câteva informații inutile complicate pe afișaj, care ar putea înlătura începătorii, dar nu este nimic de îngrijorat, deoarece sunt importante doar butoanele Patch și Restore.

Dacă doriți să utilizați teme neoficiale pentru Windows, Universal Theme Patcher este un mod rapid și nedureros de a face posibil.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: