Download UNetbootin 5.63 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

UNetbootin 5.63
Categorie:
Sisteme de Operare
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Win2000/XP/2003/Vista/7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
Programul Universal Netboot Instaler cunoscut si sub numele de UNetbootin va ajuta sa testati si sa instalati diverse distributii de Linux fara sa fie nevoie sa scrieti imaginile pe cd-uri. Aveti nevoie de o conexiune activa la internet deoarece programul descarca distributiile de pe internet. Distributiile de Linux pot fi instalate pe un stick USB sau pe o partitie a hard disk-ului, se pot instala mai multe distributii.

Programul poate instala automat in jur de 40 de distributii Linux, de la cele mai simple cum ar fi Damn Small Linux pana la Suse, Ubuntu, Fedora sau chiar aplicatii antivirus special concepute pentru o indepartare mai eficienta a virusilor. Daca distributia de Linux pe care doriti sa o testati nu se gaseste in libraria programului aveti posibilitatea sa descarcati imaginea de pe internet si sa indicati programului Unetbootin calea catre imagine. Exista chiar si o optiune pentru a incarca kernels/Initrd.

In concluzie este un program mai mult decat util celor care vor sa testeze diverse distributii de Linux. Unetbootin este o aplicatie protabila, gratuita si ruleaza pe sistemele de operare Windows (de la Windows 2000) si Linux.
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: