Download UltraVPN - Descarca PC Telefon Android sau IOS

UltraVPN
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Creați cu ușurință rețele private virtuale

Asigurați-vă că navigarea dvs. este sigură și anonimă cu o soluție VPN precum UltraVPN .

Această rețea privată virtuală (VPN) se bazează pe OpenVPN și, la fel ca alți clienți VPN, pe conexiunea de rețea, astfel încât alții nu pot identifica cine - sau unde - sunteți. Deși trebuie să vă înscrieți pentru a utiliza serviciul, este gratuit și nu necesită o adresă de e-mail .

După ce v-ați înscris la UltraVPN, veți primi un nume de utilizator și o parolă pentru a vă autentifica. Aceasta este tot ce trebuie să faceți, deoarece programul se va conecta automat și vă va atribui o nouă adresă IP anonimă. Există câteva opțiuni de configurare pe care puteți alege să le investigați - de exemplu, veți putea să setați serverul proxy pentru a utiliza setările OpenVPN, Internet Explorer sau manual (HTTP sau SOCKS) - dar nu trebuie să faceți de fapt orice modificări de utilizare a UltraVPN.

După ce v-ați conectat la UltraVPN, puteți naviga ca de obicei, deși s-ar putea să-l găsiți puțin lent. Din păcate, am avut probleme și în accesarea Hulu.com și a BBC iPlayer. Întrucât depășirea limitărilor bazate geografic este unul dintre motivele principale pentru care mulți utilizează un VPN, va trebui doar să descărcați UltraVPN pentru a vedea dacă va satisface nevoile dvs. specifice.

În general, însă, programul UltraVPN este extrem de ușor de utilizat, iar anonimizarea IP a funcționat bine, așa că dacă vă oferă acces la site-urile dorite, UltraVPN este o alegere bună.

Dacă funcționează cu site-urile dvs. favorite, UltraVPN este o soluție excelentă pentru VPN.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: