Download Ultra Street Fighter IV - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Ultra Street Fighter IV
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Această legendară provocare în domeniul artelor marțiale are cinci personaje noi, șase noi etape și un joc de reechilibrat, precum și modurile originale, ceea ce o face mai bună ca niciodată.

Conceput pentru jucători în minte

Marele lucru al acestui joc este că s-au luat în considerare, cerințele jucătorilor de joc anterior și au creat o experiență de joc care să mulțumească, fără a înstrăina jucătorul mai casual. Încorporează acum înregistrarea meciului offline și selecția distractivă a ediției, ceea ce o face cea mai versatilă versiune până în prezent. Acum sunteți capabil să folosiți ambele ultra-combos ale personajului dvs., adăugând o capacitate considerabilă de a juca jocul. Există, de asemenea, un timp de recuperare mai lung, după ce a fost doborât, ceea ce adaugă un sentiment mai asemănător vieții în lupte. Fiecare personaj a avut anumite modificări, în încercarea de a reduce diferența de abilități între jucătorii de nivel superior și de jos.

O adevărată îmbunătățire a unui clasic de toate timpurile

Această versiune a jocului, îmbunătățește pur și simplu ceea ce a fost întotdeauna o secundă la nimic, joc de luptă clasic. Acesta face apel la fanii morți și la noi. Toate completările funcționează extrem de bine și adaugă bogăția experienței de joc. Noile personaje suplimentare se potrivesc foarte bine și simt că aparțin. Modificările tehnice aduc viață caracterelor originale. Un must have pentru toți pasionații de jocuri de luptă.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: