Download Uber - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Uber
Categorie:
Programe Geografie
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Solicitați o mașină oriunde v-ați afla

Uber este o aplicație de partajare a călătoriei care leagă pasagerii cu șoferii. Cu o prezență în peste 40 de țări și peste 100 de orașe din întreaga lume, Uber vă permite să angajați în mod privat un șofer la un preț accesibil cu un singur clic.

Șoferul tău personal

Uber este o alternativă la taxiurile obișnuite; în loc să salvezi o cabină pe stradă sau să îți rezervi una prin telefon, această aplicație îți permite să comanzi un șofer privat cu apăsarea unui buton.

Cu Uber, puteți alege între cinci categorii de vehicule, de la economie (uberX) la luxoase (LUX), deși aceste opțiuni nu sunt disponibile în fiecare oraș.

Înainte de a comanda un șofer, puteți obține o ofertă introducând punctul de plecare și destinația. Deși este doar o estimare, este destul de exact la ceea ce veți plăti.

Spre deosebire de taxiurile tradiționale, plata se face numai prin aplicație. Puteți plăti cu cardul de credit, PayPal sau Google Wallet și chiar puteți împărți factura cu colegii dvs. de călători. De asemenea, puteți utiliza coduri pentru a obține reduceri într-o călătorie.

După călătorie, Uber vă permite să evaluați serviciul și să lăsați un comentariu care poate fi accesat de alți utilizatori. Rețineți că șoferii pot lăsa și comentarii despre clienții lor.

Găsiți-vă călătoria (și urmați-vă șoferul)

Pentru a utiliza Uber, trebuie să vă înregistrați mai întâi pentru acest serviciu . Va trebui să introduceți informațiile dvs. personale (nume, adresă de e-mail, număr de telefon și detalii bancare sau cont PayPal), precum și să configurați o parolă. Odată conectat, apare o hartă cu locația ta.

Apelarea unui șofer este foarte simplă. Folosind geolocalizarea , Uber detectează automat unde vă aflați și oferă un punct de ridicare. Aceasta poate fi setată și manual pe hartă. Apoi, tot ce trebuie să faceți este să apăsați butonul pentru a apela un șofer; cel mai apropiat de dvs. va fi înștiințat despre cererea dvs. Dacă șoferul acceptă, veți primi un SMS cu confirmare. Datorită geo-locației, veți putea, de asemenea, să urmăriți șoferul în timp real pe hartă, în timp ce se îndreaptă.

Totul se face direct prin aplicație, așa că nu va trebui niciodată să apelați sau să vă faceți griji că aveți suficient numerar pentru a plăti, iar serviciul este, în general, mult mai bun și mai personal decât serviciul dvs. de taxi obișnuit.

Cel mai rău dușman al unui taxi obișnuit

Există un motiv pentru care Uber îi supără pe șoferii de taxi tradiționali: serviciul se adresează multor persoane, deoarece este ușor de utilizat, este mai personal decât a obține un taxi și are tarife foarte accesibile.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti:

COMENTARII