Download TypingMaster - Descarca PC Telefon Android sau IOS

TypingMaster
Categorie:
Programe Invatare
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Îmbunătățiți-vă abilitățile de dactilografiere gratuit!

Typing Master este un instrument ușor de utilizat care vă permite să îmbunătățiți precizia și viteza de tastare. Dacă nu te pricepi să tastați, transformarea ideilor în cuvinte pe ecran poate fi dificilă. Descărcarea Master Desk vă ajută să rezolvați această problemă într-un mod interactiv și antrenant . Unul dintre cele mai utile instrumente educaționale, descărcarea de tip Typing Master pentru Windows 7 include câteva ore de lecții cu un widget de analiză . Cu recomandări personalizate de formare și feedback, programul vă permite să lucrați pe anumite domenii pentru a vă îmbunătăți abilitățile de dactilografiere.

Ușor de utilizat, rapid și interactiv!

Dacă sunteți în căutarea unui instrument de introducere gratuit și gratuit, cu toate elementele esențiale pentru a vă îmbunătăți tastarea, descărcați Typing Master. Va fi o alegere minunată! Cu o pregătire de precizie , teste bine programate și curriculum cumulativ , acest instrument pentru Windows vă permite să practicați regulat cu ușurință. În plus, Typing Master Pro sau Typing Master versiuni complete vine cu o funcție avansată numită Satelit , care vă poate urmări abilitățile de dactilografiere în afara aplicației.

Programul de bază are trei părți, fiecare cu beneficii unice. Cu numeroase teste și lecții practice , puteți dezvolta rapid abilități de tastare tactilă. În pachet, primiți mai mult de zece ore de lecții. Până când completați totul din pachet, veți fi pe cale să vă îmbunătățiți precizia și viteza.

Moduri interactive de îmbunătățire a dactilografierii

În timp ce software-ul Typing Master este un instrument de bază, acesta oferă o mulțime de funcții interactive pentru a vă menține implicat și interesat. Pentru a vă îmbunătăți viteza , instrumentul include jocuri de dactilografiere cronometrate, care vă pot ajuta să învățați cu exactitate și rapiditate. Cu aceste jocuri de tastat, te poți distra în timp ce parcurgi numeroase lecții pentru a-ți lustrui abilitățile.

Merită menționat faptul că jocurile sunt simple, dar graficele arată depășite. În ceea ce privește jocul, nu sunt tocmai palpitante sau interesante. Deși puteți pierde interesul în câteva minute, aceste jocuri nu sunt menite să satisfacă pofta de aventură. În schimb, scopul lor este de a oferi o anumită varietate experienței de învățare.

Widget-ul de analiză ajută la urmărirea performanțelor

În comparație cu concurenții precum Rapid Typing Tutor și Tux Typing, Typing Master 10 vine cu un widget de analiză. Acesta rulează alături de alte programe pentru a vă urmări performanța. Pe ecran, apare ca un afișaj de acoperire, similar cu un contor. Mai simplu spus, widgetul de analiză este partea cea mai interesantă a programului. Vă permite să verificați performanțele de dactilografiere în timp real.

Widgetul verifică cuvintele greșite, majusculele și cheile specifice pentru a vă oferi un raport detaliat asupra domeniilor de îmbunătățire. Cu toate acestea, suprapunerea ecranului poate fi intruzivă. Din fericire, nu durează mult timp pentru a te obișnui cu interfața. Mai mult, puteți minimiza fereastra oricând doriți.

Pregătire vizuală pentru a vă menține angajat

Typing Master se concentrează pe instruirea vizuală , permițându-vă să vă memorați greșelile și să lucrați din greu pe anumite domenii. Cu exerciții simple , puteți învăța plasarea corectă a degetelor și o gamă largă de tehnici de tastare. Când terminați o lecție, programul oferă o revizuire detaliată, identificând domeniile în care vă puteți desfășura mai bine.

Cu Typing Master, este ușor să efectuați o gamă largă de teste pentru a vă evalua progresul. Stilul de predare vizuală a programului este captivant și util. Mai mult, afișajul codat prin culori vă permite să vizualizați unde trebuie să fie amplasate degetele pentru o precizie și viteză maximă.

În timp ce Typing Master ultima versiune de descărcare este o alegere excelentă , interfața arată învechită. Mai mult, programul este disponibil doar pentru Windows. Există o mulțime de instrumente similare disponibile pentru dispozitivele Android și iOS, dar nu funcționează la fel de perfect ca acest software de tastare. De asemenea, caracteristica „Satelit” este o completare excelentă și vă permite să urmăriți progresul.

Un instrument clar, concis și util!

După ani buni de tastare, abilitățile tale pot fi puțin ruginite. De asemenea, este posibil să nu fi învățat niciodată să tastați corect. Typing Master este unul dintre cele mai uimitoare instrumente de învățare pentru a vă îmbunătăți abilitățile. Toate lecțiile sunt ușor de înțeles și oferă recenzii detaliate despre performanța ta. În plus, jocurile simple fac lecțiile interactive și distractive .

Cu widgetul de analiză, puteți obține informații care să vă ajute să vă îmbunătățiți mai repede . În timp ce dactilografii cu experiență nu ar beneficia foarte mult de acest produs, acesta se adresează cu adevărat începătorilor și persoanelor interesate să își îmbunătățească viteza.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: