Download Twitteroo - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Twitteroo
Categorie:
Programe Retea
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Tweet de pe desktop

Dacă petreceți toată ziua în fața unui ecran de computer, ca mulți dintre noi aici, la Softonic, este posibil să fiți agatat pe Twitter și să aveți nevoie de ceva de genul Twitteroo.

Twitteroo este un simplu client Twitter pentru desktop, care vă permite să publicați cu ușurință tweet-uri în contul dvs. Twitter, fără să fiți nevoiți să deschideți browserul dvs., cu atât mai puțin să vizitați pagina Twitter și să vă conectați. Introduceți datele contului dvs. prima dată când executați Twitteroo și veți fi gata de acces.

Pe lângă trimiterea de tweet-uri, puteți verifica, de asemenea, pe prietenii dvs. și le puteți trimite răspunsuri. Twitteroo include, de asemenea, un instrument de scurtare automată a adreselor dvs. web, astfel încât acestea să nu aibă prea multe caractere.

Twitteroo oferă câteva setări simple de configurare cu ajutorul cărora puteți seta frecvența de actualizare și dimensiunea fontului, de exemplu. Unele alte opțiuni pe care Twitteroo le lipsește, în opinia mea, sunt capacitatea de a seta câte actualizări doriți să primiți sau să aveți un link direct către pagina dvs. de Twitter.

Cu Twitteroo poți gestiona elementele de bază ale contului tău Twitter chiar de pe desktop.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: