Download TVU Player - Descarca PC Telefon Android sau IOS

TVU Player
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Urmăriți televiziunea variată oriunde cu o conexiune la internet.

TVU Player este o aplicație gratuită TV peer-to-peer furnizată de producătorul TVU Networks. Acesta oferă acces la o varietate diferită de „canale de televiziune” online găzduite neoficial: canalele sunt administrate de alții care știu și folosesc în general TVU Player, astfel „peer-to-peer”.

Ham Radio? Încercați Televiziunea Ham

TVU Player este peer-to-peer, permițând utilizatorului să urmărească canalele găzduite de emisiuni independente. TVU în sine nu menține aceste canale, astfel încât conținutul acestora variază. Unele canale vor fi oglinzi ale televiziunii digitale normale, precum posturi de știri și desene animate, în timp ce altele ar putea fi videoclipuri DVD sau chiar spectacole unice pe care nu le veți găsi nicăieri. Creșterea și funcționarea TVU Player este destul de ușor, deși este important să configurați opțiunile pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună redare de la radiodifuzor și poate fi dificil să vă configurați propriul server. Nu poți oricând să îți garantezi că vor fi mulți sau alți posturi de televiziune la un moment dat, mai ales seara târziu.

Flick prin canale

În general, TVU Player nu va înlocui un televizor și un set-top box, dar vă oferă mai multe opțiuni pentru ce și cum să vizionați televizorul și alte suporturi video. Nu este rău să-l instalați și să navigați pentru a vedea ce pot juca difuzoarele.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: