Download TurboProject - Descarca PC Telefon Android sau IOS

TurboProject
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Managementul proiectelor, fără a fi supărat

TurboProject este un software complet de gestionare a proiectelor care vă va permite să gestionați orice tip de proiect sau proces de la început până la sfârșit, controlând și monitorizând toate detaliile, de la cel mai mic până la cel mai important.

Posibilitatea unui sistem eficient și funcțional de gestionare a proiectelor este esențială pentru orice plan, mai ales într-un mediu de afaceri. TurboProject este suficient de flexibil pentru a fi folosit în orice situație - este ușor de modificat pentru nevoile proprii ale proiectului, oricare ar fi acestea.

Una dintre atracțiile majore ale TurboProject sunt multiplele vizualizări disponibile - puteți vedea proiectul dvs. ca un arbore de proiect, grafic Gantt sau chiar o diagramă de rețea , pentru a da câteva exemple. TurboProject oferă, de asemenea, diverse șabloane de proiect, astfel încât chiar și începătorii ar trebui să poată începe să folosească software-ul rapid.

În general, TurboProject este un program cuprinzător care - odată ce vă asigurați că este alimentat cu cele mai actualizate informații despre proiect disponibile - va fi un instrument de neprețuit. Acestea fiind spuse, nu este un program atractiv și, deși pare complicat, nu oferă niciodată funcții revoluționare.

TurboProject este o aplicație solidă de gestionare a proiectelor, dar nu vă așteptați să fii aruncat.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: