Download TunesGo - Descarca PC Telefon Android sau IOS

TunesGo
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Mutați muzica dvs. de pe orice dispozitiv pe altul - iTunes pe Android, iPod pe iTunes, PC pe Mac.

Descărcați, înregistrați, descoperiți, transferați, gestionați, redați și distribuiți muzică cu Tunesgo!

Folosiți muzica online ca sursă personală de muzică

1. Descărcați fișiere MP3 direct de pe YouTube.

2. Descărcați muzică de pe 10.000 de site-uri de muzică și video. Facebook, Spotify, SoundCloud, MTV, Vevo, Dailymotion, Vimeo etc.

- Înregistrați cântece și playlisturi

1. Capturați orice melodie sau playlist pe care îl găsiți pe Internet.

2. TunesGo filtrează în mod inteligent orice reclame și chiar împarte automat piesele.

- Descoperiți muzică și playlisturi pe TunesGo

1. TunesGo oferă colecții de muzică extinse pe care le puteți descărca de la 300.000+ cântece, 35.000+ albume, cele mai bune 100 de topuri, 1.000+ playlist-uri rafinate

2. Descoperă, salvează și împărtășește muzica pe care o iubești.

- Transferați muzică fără limitarea dispozitivului

1. Transferați fișierele media iTunes (muzică, playlisturi, filme, podcast-uri, emisiuni TV, iTunes U și altele) fără limite.

A. iPhone / iPod / iPad? ? iTunes.

b. iPhone / iPod / iPad / Android? ? PC / Mac.

c. Android? ? iTunes.

2. TunesGo convertește automat orice fișier de muzică într-un format acceptat de dispozitivul dvs. și de iTunes. Compatibilitatea nu este niciodată o problemă.

- Organizează-ți toată biblioteca de muzică

1. TunesGo vă analizează biblioteca de muzică, vă etichetează muzica, actualizează copertina, elimină duplicatele, elimină piesele lipsă sau rupte.

2. vă scanează biblioteca și vă ajută să aflați ce piese au nevoie de o rezolvare. Reparați toate etichetele și copertele de muzică lipsă și inexacte cu un singur clic.

TunesGo Toolbox TunesGo Toolbox conține mai multe instrumente puternice pentru a vă ajuta să vă organizați, protejați și împărtășiți colecția de muzică. Unul dintre aceste instrumente vă permite să creați o copie de rezervă a bibliotecii iTunes pe orice computer sau hard disk extern. Altele sunt pentru arderea CD-urilor sau convertirea formatelor de fișiere media. Caseta de instrumente are o gamă largă de funcții menite să vă ofere mai mult control asupra muzicii dvs.

- Actualizare gratuită de viață TunesGo este un produs viu de respirație cu o echipă în spatele său, care lucrează constant la noi caracteristici și îmbunătățiri bazate pe feedback-ul dvs. Când achiziționați TunesGo, aveți dreptul la upgrade-uri gratuite pe toată durata de viață și asistență pentru clienți.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: