Download Tucan - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Tucan
Categorie:
Programe Download Managere
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Download manager pentru Rapidshare, Megaupload și altele

Dacă descărcați frecvent fișiere de la serviciile de găzduire gratuite, Tucan vă poate ușura viața.

Tucan este un manager simplu, la îndemână, care vă ajută să gestionați toate descărcările dvs. de la servicii precum RapidShare, MegaUpload, 4Shared, Mediafire și multe altele. Tot ce trebuie să faceți este să adăugați linkurile pentru fișierele pe care doriți să le descărcați și să lăsați Tucan să aibă grijă de job în timp ce vă concentrați pe altceva.

Tucan verifică legăturile înainte de a începe descărcarea fișierelor pentru a vă asigura că funcționează și sunt valabile. Programul vă permite să limitați viteza maximă de descărcare și numărul de descărcări simultane. Tucan poate lucra și cu conturi Premium.

Singurul lucru pe care Tucan nu îl poate gestiona este timpul de așteptare, ceea ce înseamnă că dacă utilizați unul dintre linkurile de descărcare gratuită care vă fac să așteptați câteva secunde înainte de a începe efectiv descărcarea, Tucan nu va putea să îl evite.

Tucan este o aplicație ușor de utilizat, la îndemână, care vă permite să gestionați descărcările dintr-o grămadă de servicii populare de găzduire gratuite.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: