Download TT Isle of Man - Descarca PC Telefon Android sau IOS

TT Isle of Man
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Isle of Man reprezintă unul dintre cele mai dificile cursuri de curse de pe planetă. Acum, fanii jocurilor de motociclete pentru prima persoană pot experimenta o perspectivă cât mai apropiată și personală a acestui circuit uimitor.

Caracteristici principale și gameplay

Una dintre cele mai marcante calități ale TT Isle of Man este reproducerea sa fidelă a mediilor din lumea reală. Proiectanții au recreat cu atenție toate cele 37,73 mile ale celebrei piste Snaefell Mountain; oferind un sentiment superior de realism experienței de ansamblu. Aceasta este apoi combinată cu o grafică cu adevărat uimitoare; ideal pentru cei care sunt mulțumiți cu nimic mai puțin decât cea mai bună experiență vizuală. Calatorii oficiali și bicicletele lor sunt, de asemenea, incluși. De asemenea, jucătorul poate alege ce personaj dorește să înfățișeze.

Fizică responsivă și gameplay

Așa cum ar fi de așteptat, receptivitatea motocicletelor în sine reflectă modul în care s-ar desfășura pe drum deschis. Există 38 de modele pentru a alege, iar călăreții pot atinge viteze de până la 180 de mile pe oră. De asemenea, este posibil să selectați un mod multiplayer care poate suporta până la șapte concurenți suplimentari.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: