Download Trove - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Trove
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Trove este gratuit pentru a juca MMO cu construcții de bază și mecanică de construcție. Explorați o lume construită din cuburi, aducându-vă în temnițe adânci pentru pradă ascunsă și construiți-vă propria bază cu prietenii.

Construind

La nivelul său de bază, Trove este o clonă Minecraft cu câteva elemente de luptă MMO / RPG de bază. Jocul este împărțit între aceste două inspirații într-o manieră destul de organică. Jucătorii au ales o clasă, au luptat la întâmplare și au creat niveluri de jucători pentru echipament, s-au alăturat breslelor și interacționează cu alți jucători. Atunci pot construi un cub de bază la un moment dat sau împreună cu alții și pot crea propriile obiecte printr-un sistem de meșteșug. Atât MMO, cât și fețele de creare ale Trove se alimentează reciproc, progresiv afectând ambele sisteme. Principalul negativ nivelat la joc este jocul obișnuit de a juca probleme de investiții uriașe de timp sau micro-tranzacții costisitoare. Jucătorii cu mii de ore jucate rămân adesea în urmă și se plâng de schimbările constante ale jocului, care par a avea drept scop principal extragerea de bani din baza jucătorului în scădere.

Un bloc

Trove este un joc interesant, cu câteva probleme fundamentale de echilibru. Jucătorii noi vor trebui să îndure o măcinare aparent nesfârșită pentru echipament, dar se vor distra pe parcurs.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: