Download Trials Rising - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Trials Rising
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Trials Rising este un joc de curse palpitant care vă va provoca să atingeți cele mai înalte puncte din lume . Acest joc de sport cu motociclete te va duce la aventuri distractive și captivante în diferite țări în timp ce vei finaliza cele mai periculoase cursuri cu obstacole pe care le vei întâlni vreodată.

Călătoriți în jurul lumii

Trials Rising crește cu adevărat bara pentru jocurile de motocross, cu jocul său extraordinar. Deși urmează aceeași mecanică de joc din natura genului, cursele de obstacole pe care le-a pus la dispoziția jucătorilor săi sunt departe de obișnuit. A face cascadorii periculoase și acrobații în timp ce aerul mediu nu este singurul lucru de care trebuie să vă faceți griji în acest joc, deoarece chiar și parcursul în sine este destul de descurajant. Pentru a condimenta lucrurile, Trials Rising folosește cele mai populare site-uri și destinații din lume ca scenă ca celebrul Turn Eiffel și Marele Canion. Piesele care sunt plasate pe aceste site-uri se vor dovedi a împinge jucătorii până la extreme, fără a menționa grafica și mediul realist. Dacă aveți o frică de înălțimi, va trebui să fiți pregătiți. Vă veți găsi gâfâind și vă țineți respirația cu fiecare săritură și decolare în timp ce vă lansați, la sute de metri înălțime și deasupra solului.

Recorduri de pauză

Există diferite modalități de a te bucura de joc la fel cum există multe recorduri pe care le poți rupe. De fapt, jucătorii își pot rupe propriile recorduri atunci când joacă în modul single player. Aceasta este o modalitate excelentă de a exersa și stăpâni controalele și cursul în sine, pregătindu-vă pentru o provocare mai mare, care este de a rupe recordurile de curse ale altor persoane. Trials Rising permite jucătorilor să concureze între ei și să încerce să depășească alte recorduri. După ce altcineva a fost spartă de către altcineva, jocul va trimite alerte și notificări, astfel încât să puteți merge și să vă revendicați titlul. Un alt mod de a vă bucura de joc este jucând în tandem. Tandem Biking oferă un tip de experiență de motocross diferit pentru ambii jucători, deoarece fiecare va fi desemnat să controleze o parte a motocicletei. Este practic un joc despre încredere și cooperare.

Setați bara înaltă

Trials Rising este unul, dacă nu, cele mai bune jocuri de motocross de pe piață. Grafica este uimitoare, iar piesele sunt extrem de provocatoare. Îți imaginezi că trebuie să sari dintr-o clădire în alta? În total, le va oferi jucătorilor săi o experiență incredibilă care îi va face să se simtă împliniți și învingători după ce au reușit să cucerească cursele cu obstacole înfricoșătoare.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: