Download Town of Salem - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Town of Salem
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP | Versiune: 1.3.3
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Town of Salem este un joc multiplayer online în care îți asumi unul dintre 33 de roluri într-un joc format din 7 până la 15 jucători. Tu și ceilalți jucători vă plimbați, discutați semenii și votați cine ar trebui să moară la sfârșitul fiecărei nopți. Scopul tău? Scoate-i pe ticăloșii orașului, dintre colegii tăi jucători, înainte de a-i întrece. Dar ei se pot ucide unul pe altul și tu, de asemenea ...

Mai multă culoare decât Noir

Spre deosebire de configurația tradițională „mafiotă” a jocurilor similare, Town of Salem are o grafică colorată, bazată pe sprite, care nu reflectă neapărat cantitatea de violență și stranietatea care se poate întâmpla în joc. Graficele sunt clare și curate, deși majoritatea animațiilor conțin doar câteva cadre. Diferitele roluri ale jocului pot face o varietate de lucruri diferite, în special noaptea după fiecare vot, și chiar orașul majoritar nevinovat are câțiva aliați puternici printre cele 33 de roluri.

Distracție pentru familie? Poate

În general, Orașul Salem este simplu de ridicat dacă ați jucat mafia înainte, varietatea sa de roluri este singura provocare. Grafica (și administratorii) creează un joc mai potrivit pentru familie. Veterinarii mafiei și jucătorii mai în vârstă cu familia le va plăcea probabil acest titlu.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: