Download Tourist Bus Simulator - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Tourist Bus Simulator
Categorie:
Jocuri Sport
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Începeți propria companie de autobuze

Tourist Bus Simulator este un joc de simulare interesant care vă permite să experimentați cum este să dețineți propria companie . În acest joc, vă veți conduce afacerea pe insula Fuerteventura, unde serviciile turistice sunt solicitate, ceea ce îl face locul perfect pentru operațiunile dvs. de autobuz turistic.

Aflați cum să gestionați o afacere

Primul lucru care vă poate intra în minte atunci când auziți despre acest joc este că jocul se va învârti în cea mai mare parte în a învăța cum să conduceți un autobuz. Simulatorul de autobuze turistice înseamnă mai mult decât să conduci în jurul insulei și să ridici pasageri. Veți derula operațiuni precum o adevărată companie de autobuze turistice , ceea ce înseamnă că managementul și strategia vor fi, de asemenea, implicate pentru ca dvs. să vă extindeți afacerea. De exemplu, este important să luați notă de programul autobuzului pentru a ridica și arunca pasagerii la timp. Când vine vorba de gestionarea afacerii în sine, va trebui să înveți să gestionezi corect fluxul de lucru și angajații tăi. După cum am menționat, acest joc nu se referă doar la conducere. Scopul dvs. este să vă extindeți afacerea . Achiziționarea mai multor autobuze pentru implementare înseamnă că veți avea nevoie de un număr suficient de angajați pentru a vă angaja, dar nu se termină aici. De asemenea, va trebui să acordați suficient sprijin lucrătorilor dvs. pentru a-i menține fericiți și pentru a le stimula moralul. Desigur, întreținerea autobuzului va fi, de asemenea, parte din munca ta pentru a menține lucrurile fără probleme.

Explorați insula

Desigur, nu veți rata șansa de a explora diferitele obiective turistice oferite de insulă. Fuerteventura are peste 20 de orașe și plaje de vizitat, precum și multe drumuri și rute pe care le puteți conduce. Pentru a face lucrurile mai interesante, există zone ascunse care abia așteaptă să le descoperi. Jocul are, de asemenea, o gamă largă de vehicule și modele de autobuze din care să alegeți, în funcție de tipul de serviciu oferit. Nu vă veți plictisi niciodată să conduceți insula.

Fii un proprietar de succes al autobuzului turistic

Simulatorul de autobuz turistic este un joc distractiv și interesant de jucat, mai ales dacă te plictisești și nu ai nimic de făcut. Grafica jocului este drăguță, iar peisajele sunt frumoase și vă vor oferi un vibrant răcoritor, răcoritor. Poate doriți doar să vă luați o vacanță în timp ce jucați acest joc! În acest joc, nu sunteți doar un șofer de autobuz, dar și un proprietar de afaceri de succes.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: