Download Total War: Rome II - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Total War: Rome II
Categorie:
Jocuri Strategie
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista | Versiune: Emperor Edition
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Total War: Rome II este continuarea originalului: Total War: Rome și al optulea titlu autonom din seria Total War preferată de fan. Tot ceea ce a făcut ca franciza să devină un hit este aici, în timp ce comandați trupelor spre victorie în căldura bătăliei romane. Pentru a reuși, va trebui să gândești ca un adevărat Cezar ...

Pas înapoi în timp spre Roma Antică

Război total: Roma II are loc în perioada în care Roma a evoluat de la o republică la un imperiu. În calitate de jucător, veți prelua controlul uneia dintre multiplele familii romane care se află în joc pentru putere în acest timp agitat. Pe măsură ce Roma se întinde din Europa și în Africa de Nord și Orientul Apropiat, va trebui să fiți atenți la problemele de anvergură dacă sperați să vă ocupați de putere. Dar, în același timp, trebuie să acorde o atenție deosebită celor din jurul tău: cu puterea vine trădarea și cu toții știm ce s-a întâmplat cu Iulius Cezar.

Construirea orașului și războiul tactic

În Războiul Total: Roma II, vei primi sarcina de a aduna o armată formidabilă și de a o trimite în lupte tactice în timp real împotriva dușmanilor tăi. Pe măsură ce forțele voastre se extind, veți prelua tot mai multe orașe și, dacă doriți ca orașele voastre să supraviețuiască, va trebui să le construiți. Fortifică-ți orașele, dezvoltă-ți armatele și vei coborî ca unul dintre cei mai mari lideri din istoria romană.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: