Download Toon Car Demo - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Toon Car Demo
Categorie:
Jocuri Masini
Specificatii:
Licenta: Trial version | Platforma: Windows 98 | Versiune: 2.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Toon Car Demo este un joc de curse antrenant și plin de acțiune, conceput pentru a fi utilizat cu computere personale. A fost o descărcare foarte populară în țări precum Turcia, Polonia și India. Cu o grafică care reflectă zilele „clasice” ale platformelor de curse pentru prima persoană, acest joc oferă utilizatorilor aventuri pline de acțiune într-un mediu în continuă evoluție. Deci, întregul pachet este perfect pentru jucătorii de toate vârstele. În prezent este proiectat pentru a fi utilizat cu sistemul de operare Windows 95.

Caracteristici de bază și gameplay

Toon Car Demo permite jucătorului să aleagă dintre mai multe avatare diferite. El sau ea se vor angaja apoi în competiție cu alți piloti. Cursurile sunt extrem de distractive, culori strălucitoare și medii virtuale imersive așteaptă. O bară de stare din partea stângă a ecranului va afișa câte tururi rămân, precum și timpul total scurs. Controalele sunt foarte de bază, astfel încât jucătorii noi pentru acest gen nu ar trebui să întâmpine probleme.

Alte beneficii

Toon Car Demo are doar 36 de megabyți, deci oferă o amprentă de memorie foarte mică. Fiecare nivel este asociat cu un mediu diferit. Jucătorul va negocia deșerturile, peisajele arctice și mediile urbane. O serie de vehicule sunt disponibile și vor fi obținute actualizări odată cu avansarea jocului.

Mai multe despre Toon Car Demo

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: