Download Tomb Raider - The Dagger of Xian - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Tomb Raider - The Dagger of Xian
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Tomb Raider: Dagger of Xian este un joc gratuit și, de asemenea, cel mai complet remake al clasicului Tomb Raider 2. Deocamdată, există o singură demo disponibilă. Când o încercați, veți dori ca Square să angajeze acești fani pentru a finaliza oficial proiectul.

Mai mult decât un remake

Demonstrația pentru Tomb Raider: The Dagger of Xian include un nivel în acest moment: Marele Zid Chinezesc. Veți avea nevoie de o oră pentru a o finaliza. Un pic mai mult dacă vă hotărâți să căutați cele trei secrete bine ascunse, împrăștiate la nivel. Nu vă așteptați la o recreare exactă a primului nivel de Tomb Raider 2.

Tomb Raider: DOX nu este tocmai un remake, ci mai degrabă o „reconceptualizare” a jocului inițial. Există secvențe similare, dar veți rula în idei și scene noi făcute posibile prin Unreal Engine 4.

Prezentare strălucitoare

Grafica este genială . Demonstrația este la același nivel cu jocurile de vârf precum The Witcher 3 și altele, atâta timp cât ai un sistem potrivit. La 60 de CP, experiența este cu adevărat perfectă, cu doar câteva sughițe atunci când există multe elemente de luat în considerare, cum ar fi secțiunea lacului.

Platforma este mai flexibilă și actualizată. Nu aveți nevoie de un doctorat pentru a înțelege și memora controalele, DAR platforma nu este la fel de automată ca jocurile de astăzi. Există momente provocatoare, iar moartea este întotdeauna pe rătăcire. Am murit de 5 ori în timpul demo-ului și nu suntem tocmai jucători răi!


Noi vrem mai mult!

Vestea bună este că Crystal Dynamics, dezvoltatorul care este acum responsabil de Tomb Raider oficial, a aprobat echipa de amatori să continue dezvoltarea. Problema este că am prefera să nu fie o simplă aprobare: echipa din spatele acestei demo a făcut o muncă demnă de profesioniști și am dori ca Square Enix să se ocupe de acest lucru și să îi angajeze pentru a crea un remake oficial . Vei simți la fel cum ai aruncat o privire la demo.


Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: