Download Toki Tori 2+ - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Toki Tori 2+
Categorie:
Jocuri Aventura
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Toki Tori 2+ este un joc de puzzle în care trebuie să ghidezi o pasăre prin niveluri pline de pericole, pentru a-i salva familia. Jocul se bazează pe elemente originale, cum ar fi, de exemplu, folosirea unei păsări pentru a comunica cu prietenii.

Un joc extensiv cu un editor de nivel

Toki Tori 2+ este o adaptare a jocului Wii U lansat în primăvara anului 2013. Jocul este esențial identic versiunii consolei, cu unele niveluri suplimentare și, mai ales, un editor de nivel foarte bun pentru a vă dezlănțui creativitatea.

Jocul este destul de extins și este o adevărată plăcere explorând numeroasele medii disponibile. Dificultatea jocului crește treptat, ceea ce vă determină să vă scoateți părul în frustrare!

Gameplay simplu care se luptă să se extindă

Jocul Toki Tori 2+ se bazează pe simplitate. În afară de tastele săgeată, aveți nevoie de două butoane: săriți și cântați. Trebuie să creați melodii cu păsările dvs. pentru a activa puteri speciale care vă ghidează prin niveluri.

Jocul este original, dar îi lipsește un pic în profunzime și, deși dificultatea crește, este posibil să sfârșiți în cercuri, poate pentru că conceptul din spatele jocului este un pic prea simplu.

O sărbătoare pentru ochi

Grafic vorbind, Toki Tori 2+ este cu adevărat magnific. Mediile sunt pline de viață și pline de culori și este un adevărat deliciu să vezi că toată această viață sălbatică prinde viață în fața ochilor noștri. Animațiile și sunetele personajului principal contribuie la imersiunea noastră totală în această lume minunată. Este prea rău muzica devine repede repetitivă și oarecum enervantă.

Un adevărat cadou pentru fanii puzzle-ului

Cei care iubesc jocurile de puzzle vor fi câștigați de Toki Tori 2+ . Este un adevărat deliciu atât pentru grafică, cât și pentru joc. Este păcat, însă, că jocul a fost simplificat încă de la prima încarnare, un risc care ar putea înlătura unii jucători.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: