Download Toca Town for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Toca Town for Windows 10
Categorie:
Jocuri Fete
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 10 | Versiune: 1.0.0.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Toca Town este un joc virtual și distractiv al orașului virtual pentru copii mici. Această „jucărie digitală” oferă copiilor șansa de a explora un oraș și de a se distra cu personaje ciudate și minunate.

Deci, The Sims pentru preșcolari?

Toca Town este un joc mondial deschis în care interacționezi cu locuitorii unui oraș virtual. Deci, în acest sens, este ca și serialul The Sims. Totuși, de aici se termină asemănările, deoarece Orașul Toca nu are obiective reale . Nu există niveluri, nici clădiri, nici obiecte blocate și, cel mai bine, fără nici o obligație de a vă curăța casa!

Nu, Toca Town este doar despre copiii care se distrează și își folosesc imaginația fără a fi limitați de un model de joc.

Învățarea prin joc

Mai sunt multe de făcut. Există șase locații diferite de vizitat și de jucat, inclusiv case, restaurant, magazin și secție de poliție. În fiecare loc, puteți ridica aproape orice obiect și a-l muta, precum și interacționa cu elemente precum robinete, lumini și aragaz.

Puteți experimenta cu lucruri din fiecare din mediile Toca Town pentru a provoca anumite reacții. De exemplu, puteți face mese în restaurant combinând anumite alimente împreună sau puteți spăla mașina în secția de poliție folosind săpunul și bureții. Acestea sunt distractive pentru copii să le descopere și îi ajută să învețe cum să figureze lucrurile prin experimentare. Îmi doresc doar să existe mai multe lucruri pentru a combina și interacționa.

La fel ca obiectele din joc, personajele din Orașul Toca sunt statice și sunt mutate manual pentru a fi jucătorul. Există anumite lucruri pe care le poți face cu un personaj, cum ar fi să-l alimentezi, să-l faci să se așeze sau să-l pui pe toaletă. Din nou, cu toate acestea, ar fi frumos dacă ar fi mai multe lucruri pe care le puteți face.

În cele din urmă, Toca Town este conceput pentru a stimula imaginațiile copiilor și există suficiente jocuri pentru a se încurca și a se juca fericit pentru perioade lungi la un moment dat. Doar faptul că pot lăsa toate robinetele care curg în casă, aruncă farfurii pe toaletă și introduc DVD-uri la cuptor va fi suficient de încântător pentru majoritatea copiilor mici.

Puteți îmbrăca personaje și le puteți muta cu ușurință dintr-un loc în altul, transportând tot ceea ce se întâmplă să poarte în acea locație cu ele.

Design excelent

Aspectul jocului și personajele sale sunt clasice Toca Boca. Dacă v-a plăcut stilul desenat al desenelor animate, precum Toca Hair Salon sau Toca Pet Doctor, veți găsi Toca Town un loc primitor pentru a fi.

Cu toate acestea, nu este vorba despre personaje colorate drăguțe, și există unele atingeri cu adevărat rafinate în designul Toca Town. De exemplu, dacă trageți radioul în jurul camerei în timp ce redă schimbările efectului stereo, făcând să pară că sunetul provine dintr-un alt loc. De asemenea, iluminarea este foarte precisă, iar copiilor le va plăcea să experimenteze modul în care lumina se schimbă prin aprinderea luminilor, aruncarea lumânărilor și deschiderea jaluzelelor.

Liniște-le

Poate fi tentant să-ți lași copilul să joace un joc pe calculator pentru a-i păstra liniștit o perioadă. Adesea, aceste jocuri pot fi minte sau supraestimulatoare. Toca Town nu este cu siguranță acest tip de joc. Este sănătos și provoacă imaginațiile copiilor într-un mod pozitiv. Recomandat pentru oricine are copii mici.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: