Download Tobit ClipInc - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Tobit ClipInc
Categorie:
Programe Muzica si Audio
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ascultă și înregistrează radioul online

Când vine vorba de ascultarea posturilor de radio online care se transmit pe web, aveți o gamă largă de instrumente software.

Tobit ClipInc tocmai s-a alăturat listei cu o aplicație cu caracteristici complete, care nu numai că vă permite să acordați sute de posturi de radio online din întreaga lume, dar le înregistrați ca fișiere MP3 direct pe hard disk. Puteți crea o listă cu posturile de radio preferate și aveți programul să le înregistreze automat pentru dvs. Desigur, acest lucru înseamnă că programul necesită o porțiune destul de mare de spațiu pe disc - cel puțin 10 GB, conform instalării.

Tobit ClipInc folosește o interfață bine proiectată, cu efecte 3D și chiar un sistem de navigare similar cu Coverflow. Din păcate, nu a fost atât de ușor de utilizat așa cum era de așteptat, iar configurarea unei liste de redare cu diferite posturi de radio care trebuie înregistrate vă poate dura ceva. Pe deasupra, Tobit ClipInc include sute de posturi de radio în mai multe limbi și stiluri de muzică diferite, așa că veți găsi cu siguranță ceva care vă place.

Tobit ClipInc este un player radio online elegant și puternic, care vă permite, de asemenea, să înregistrați muzică în flux în fișiere MP3 locale.

Tobit ClipInc acceptă următoarele formate

MP3, WMA, AAC, AACplus

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: