Download Titan Souls - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Titan Souls
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Demo | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Preluând controlul asupra unui singur arcaș, cu o singură săgeată, Titan Souls vă invită să vă luptați prin lumea mondială a șefilor de pixeli în 2D. Cerând o cronometrare în două secunde, un scop impecabil și reacții rapide de fulgere , vă puteți aștepta să muriți în mod regulat în acest joc distractiv pedepsitor.

David vs. Goliat, Goliat, Goliat și Goliat

Este nevoie de doar câteva momente înainte ca Titan Souls să vă pună ferm în locul dvs. în timp ce vă confruntați cu unul dintre șefii săi. Fiecare îți păcălește personajul minuscul și poate fi ușor capabil să te omoare într-un singur pumn, să explodeze sau să râdă . Nu faceți nicio greșeală, nu sunteți nimic pentru aceste brute.

Totuși, nu fiți dezamăgiți, deoarece sunt la fel de predispuși la atacurile tale cu o singură lovitură capabilă să-și pună capăt domniei terorii - dar numai dacă îi lovești în locul potrivit. Astfel, luptele epice ale Titan Souls devin o încurcătură încărcată , în timp ce încercați să aflați unde se află slăbiciunea lor și apoi găsiți o modalitate de a vă așeza singura săgeată exact pe țintă. Domnișoară și trebuie să vă regăsiți săgeata, fie trecând peste ea, fie folosind abilitatea magică a arcașului de a o suge înapoi spre ei - lăsându-vă predispus pentru câteva secunde prețioase.

Ați putea fi iertat pentru că credeți că acest lucru sună torturat, dar nu este datorită minunatelor modele de șef și controalelor responsive . Încă din prima zonă, aceasta este stabilită, cu șefi care vă cer să vă descoperiți modalități de topire a gheții care le încapă înainte de aterizarea loviturii ucigătoare sau de așteptarea formării cubului lor pentru a vă înfrunta, astfel încât să puteți săgeți săgeata în ochi.

Atingeți semnul

Prin toate acestea, trebuie să folosiți perfect rolele, fotografiile și regăsirile, anticipând mișcarea inamicului - și se datorează mai ales exactității controalelor pe care le bate jocul. Un stil grafic pixelat clar ajută și la acest aspect. Claritatea pe care aceasta o oferă face ușor să vezi fiecare mișcare a acțiunii, vitală pentru a prezice tiparele inamicului și a înțelege ce să faci.

Lucrurile se destramă într-adevăr atunci când îți lipsești semnul cu o lovitură sau dacă nu poți rezolva cum să omori un șef. Dintr-o dată, acest lucru reduce Titan Souls la pură frustrare, pe măsură ce muriți din nou și din nou, în încercări aparent inutile de a descoperi ce să faceți și apoi să executați pe el.

Pentru mine, acest lucru s-a întâmplat pe șeful final al primelor niveluri, în care am știut de nenumărate ori nota de mai multe ori și am presupus că trebuie să aibă o slăbiciune diferită. Nu a fost însă cazul, întrucât a fost propria mea inexactitate care m-a costat - din păcate, mi-a luat zece încercări pline de blestem să ajung la această concluzie.

Amintiți-vă să respirați

Foarte provocator și uneori frustrant, trebuie să ai o anumită personalitate pentru a te bucura cu adevărat de acțiunile retro pedepsitoare ale Titan Souls - iar dacă te încadrezi în matriță, riscă să-ți găsești pumnul de zone puțin prea scurt . Dar sunt atât de puține jocuri ca acesta, cu siguranță, pot să-i iert curiozitatea - doar pentru că, dacă șefii ar fi fost mult mai grei, cred că aș fi declanșat un vas de sânge.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: