Download TimeStamp - Descarca PC Telefon Android sau IOS

TimeStamp
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Ceas cu pumn digital pentru uzură

Credeți sau nu, există persoane care trebuie să fie amintite când este timpul să plece de la muncă ... iar TimeStamp este aplicația perfectă pentru ei!

Acest mic program drăguț vă permite să marcați momentul în care începeți lucrul și timpul pe care îl terminați ca și cum ar fi un adevărat ceas de pumn - chiar are un efect sonor „perforator”. TimeStamp include un utilitar de calendar cu care puteți urmări cu ușurință toate orele pe care le-ați lucrat pe parcursul întregii săptămâni.

Dar TimeStamp nu se referă doar la urmărirea programului de lucru. De fapt, vă poate ajuta și să obțineți câteva pauze de la locul de muncă, datorită caracteristicilor speciale care vă calculează ora prânzului și a așa-numitei „setări Workaholic”, care afișează un memento pentru a vă spune că este timpul să mergeți acasă odată ce orele de lucru au sfârșit. Ar fi fost frumos să avem și memento-uri de pauză scurtă.

TimeStamp este foarte ușor de utilizat, poate fi redus la minim pe tava de sistem, astfel încât să nu ocupe spațiu și să vă permită să exportați date în liste XLS, TXT sau cu virgule.

Cu TimeStamp puteți urmări cu ușurință toate orele pe care le-ați lucrat și evitați să lucrați în plus

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: