Download TimeSheet - Descarca PC Telefon Android sau IOS

TimeSheet
Categorie:
Programe Management Proiecte
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Urmăriți timpul petrecut pentru fiecare proiect

TimeSheet este un instrument util pentru a înregistra în mod automat timpul petrecut pe diferite sarcini.

Ca instrument de înregistrare a timpului, TimeSheet va ține evidența cantității exacte de ore pe care le petreci pentru fiecare sarcină și fiecare proiect. În acest fel, nu numai că veți avea date mai exacte atunci când va trebui să creați rapoarte sau să generați facturi, dar nu veți pierde din nou bani pentru acele ore suplimentare în care lucrați, dar nu sunt niciodată incluse în factură.

TimeSheet se bazează pe un principiu foarte simplu: programul vă permite să asociați fiecare aplicație pe care o rulați cu un proiect specific și calculează timpul pe care îl petreceți folosind această aplicație. Asocierea dintre aplicație și proiect se face automat, TimeSheet afișând o alertă desktop de fiecare dată când executați o aplicație pentru prima dată. După terminarea zilei de lucru sau când ați terminat cu proiectul dvs., puteți verifica cu ușurință timpul total dedicat acestuia în rapoartele TimeSheet - și să exportați datele în Excel.

Ideea din spatele TimeSheet este bună, iar programul funcționează bine. Dezavantaj, urmărirea timpului bazată pe aplicațiile utilizate nu este tocmai exactă și configurația programului poate fi un pic complicată.

TimeSheet este un instrument simplu de urmărire a timpului care vă ajută să calculați timpul petrecut pentru fiecare proiect și sarcină.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: