Download Timer - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Timer
Categorie:
Programe Ceasuri si Alarme
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Un cronometru simplu de utilizat

Această aplicație este un cronometru fără probleme pentru utilizator atunci când trebuie să numeri timpul. Interfața concisă face ușor de setat ore, minute și secunde. Puteți, de asemenea, să activați sunetele de tick și alarmă pentru a vă anunța la expirarea timpului. Datorită săgeților în sus și în jos este foarte ușor să adăugați sau să eliminați timpul. De asemenea, ne-a plăcut faptul că puteți deschide cât de multe cronometre doriți, însă încercați să nu vă confundați cu privire la ce alarmă este pentru ce?

Utilizatorii vor aprecia simplitatea aplicației, ceea ce o face excelentă pentru orice utilizare și păstrând-o discretă pe desktop. Singurul lucru de care ne-am putea plânge este faptul că se aude un singur sunet de alarmă. Pentru a recunoaște mai multe alarme, cel mai bine ar fi fost să oferim o gamă de sunete.

Adăugați un titlu la fiecare fereastră de cronometru individual Anunțuri de drepturi de autor corectate Adăugați propriile sunete aruncându-le în folderul de sunete Salvați cronometrele pentru utilizare viitoare Corectat o problemă cu mai multe temporizatoare pe Mac-urile PowerPC (numai pentru Macintosh) Corect script-ul instalatorului pentru a plasa corect ghidul utilizatorului în My Dosarul documente (numai pentru Microsoft Windows) Șters fișiere de sunet incompatibile (doar Microsoft Windows)

Schimbări

Adăugați un titlu la fiecare fereastră de cronometru individual Anunțuri de drepturi de autor corectate Adăugați propriile sunete aruncându-le în folderul de sunete Salvați cronometrele pentru utilizare viitoare Corectat o problemă cu mai multe temporizatoare pe Mac-urile PowerPC (numai pentru Macintosh) Corect script-ul instalatorului pentru a plasa corect ghidul utilizatorului în My Dosarul documente (doar Microsoft Windows) Șters fișierele de sunet incompatibile (doar Microsoft Windows)
Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: