Download threecubes Slideshow HD - Descarca PC Telefon Android sau IOS

threecubes Slideshow HD
Categorie:
Programe Diverse Grafica
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Transformați fotografiile și videoclipurile dvs. în diapozitive super cool

Vrei să faci ceva creativ cu fotografiile sau videoclipurile tale, dar ești convins că este prea dificil? Există ajutor la îndemână, întrucât Thecheshow HD Slideshow HD este proiectat având în vedere toți utilizatorii, indiferent dacă sunteți un expert în prezentarea de diapozitive sau aveți doar cele mai de bază abilități.

Efecte excelente

Primul pas cu thecubes Slideshow HD este să alegeți valorile dvs. implicite (inclusiv cât timp fiecare diapozitiv rămâne pe ecran și lungimea fiecărei tranziții), care se aplică pe toate prezentările noi pe care le creați. Dacă sunteți un utilizator ocazional, nu trebuie să faceți ajustări. În continuare, veți dori să încărcați câteva fotografii, pe care le puteți trage pe cronologia din partea de jos a ecranului sau adăugați prin pictogramele verzi.

threecubes Slideshow HD atribuie automat efecte de imagine și de tranziție fiecărei imagini încărcate, astfel încât dacă doriți să vă personalizați complet prezentarea de diapozitive, va trebui să vă amintiți să schimbați fiecare. Există, de asemenea, o mulțime de efecte cool pe care le poți aplica fotografiilor prin submeniul filtrului (filmul vechi, zgomotul și sfera erau preferatele mele), precum și alegerea poziționării imaginii în submeniul camerei. Efectele de tranziție sunt destul de îngrijite.

În cadrul acestui program, există și opțiunea de a adăuga text și simboluri la fiecare diapozitiv într-o varietate de fonturi și stiluri, cu opțiuni suplimentare de umbră, încețoșare, poziție pe diapozitiv și direcție. Și, pentru a face prezentarea de diapozitive și mai distractivă, puteți adăuga audio (cu opțiuni pentru a modifica volumul și a tăia pista) și video.

După ce ați făcut toate acestea, este un singur clic pentru a exporta unde puteți alege rezoluția, formatul de înregistrare și multe altele, precum și a ales să o încărcați pe YouTube sau Facebook. Prezentările de diapozitive pot fi afișate și în format HD sau 4K .

Surprinzător de simplu

Interfața de Thecububs Slideshow HD arată clar și faptul că puteți redimensiona diferitele elemente - făcând fiecare mai mare sau mai mic în funcție de ceea ce lucrați - este un plus. Meniul principal al pictogramelor este foarte clar și bine organizat , dar celelalte meniuri ar putea fi simplificate și nu am văzut mai întâi submeniurile, deoarece sunt cu caractere minuscule.

Pentru a aplica oricare dintre efecte, le puteți trage pe fotografiile din partea de jos a ecranului (toate efectele sunt în meniul Instrumente) sau faceți clic pe meniul Media și puteți edita fiecare imagine individual. Aici lucrurile s-au confundat și s-au complicat: mă așteptam să existe funcții diferite în meniul Media, dar era același lucru organizat într-un mod diferit, ceea ce părea o duplicare a conținutului. Acesta nu este un dezavantaj major, mai mult cu care trebuie să te obișnuiești, deoarece threecubes Slideshow HD este surprinzător de ușor de utilizat, având în vedere prezentările de înaltă calitate pe care le poți produce cu programul.

Dar dacă nu sunteți sigur de nimic, atunci vrăjitorul (fie găsit în bara de instrumente de pe ecran) vă poate ghida prin fiecare dintre pași . Ar fi util dacă vi se oferă opțiunea de a începe cu vrăjitorul deschis, mai degrabă decât să-l selectați manual.

Diapozitive super

Frumusețea prezentării Slideshow HD de la Thecubub este că este încărcat cu funcții care să vă ajute să vă personalizați complet prezentarea de diapozitive și să produceți rezultate foarte profesioniste, dar nu există o curbă de învățare masivă. Cu o interfață de utilizator intuitivă și clară, este ușor de înțeles și de ridicat, chiar dacă nu ați creat niciodată o prezentare de diapozitive înainte, în curând veți putea să o faceți cu ușurință .

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: