Download The Wolf Among Us - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Wolf Among Us
Categorie:
Jocuri Aventura
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows XP
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Fables este o poveste despre personaje din basme care sunt forțate să plece din Patria lor și în lumea „banală” din New York. Personajele fabulei li se dă viața prin popularitatea pe care o au cu oamenii din lumea reală, astfel încât personaje precum Albă ca Zăpada au supraviețuit de secole de când fugeau din Patrie.

Lupul dintre noi este următoarea serie din Telltale. Peste cinci episoade, Lupul dintre noi va explora lumea fabulelor, un serial de Vertic al DC Comics de Bill Willingham.

O aventură intensă la punct

Lupul dintre noi este un joc de aventură punct-și-clic. Odată cu succesul jocului The Walking Dead, multe elemente din acea serie au fost implementate în joc.

Cu o misiune liniară generală, Lupul dintre noi include ramuri de dialog ramificate. Experiența din episodul 1: Credința va diferi în funcție de deciziile pe care le luați, de răspunsurile pe care le oferiți și de modul în care gestionați sarcini specifice.

Acest lucru creează un motiv convingător pentru a reda jocul pentru a vedea cum diferite decizii vor schimba jocul. Formula pe care o folosește Telltale este consolidată datorită înțelegerii proprietății pe care o folosește. Fables are peste 100 de probleme și o istorie masivă. Lupul dintre noi se întâmplă înainte de începerea seriei, astfel încât jucătorii să fie introduși în personaje de recunoscut înainte de aparițiile lor originale în benzile desenate.

Deoarece Lupul dintre noi face parte dintr-o serie de cinci episoduri, nu durează atât de mult pentru a finaliza un singur episod. Deciziile pe care le-ai luat pe tot parcursul jocului sunt defalcate la sfârșitul episodului. Fișierul de salvare completat va fi importat în următorul episod, astfel încât toate deciziile să afecteze în continuare experiența dvs. cu jocul.

Mai multă acțiune decât se aștepta

A fost surprinzător să treci de la The Walking Dead la The Wolf Among Us. Jocul se mișcă într-un ritm mai rapid și experiența prin care treceți, deoarece Bigby Wolf se simte ca o dramă criminală. Utilizarea mouse-ului și tastatură funcționează bine atunci când explorezi și în timpul scenelor mai interesante, sunt de asemenea foarte eficiente.

Deoarece Lupul dintre noi este în general liniar, nu aveți prea multe explorare în afara limitelor predefinite, dar scrierea strânsă păstrează totul interesant. Micile detalii din fiecare scenă arată accentul pe detaliile din universul Fables.

Universul Fables stilizate

Telltale a definit cu adevărat aspectul jocurilor sale. În timp ce Lupul dintre noi nu arată exact ca benzile desenate, seamănă cu o carte de benzi desenate. Animațiile personajelor precum Colin Pig și Mr. Toad sunt uimitoare și fluide. Scenele de acțiune ale lui Bigby sunt, de asemenea, foarte satisfăcătoare.

Scrisul din primul episod m-a surprins. Mă așteptasem la ceva mai adult, dar dialogul din primele minute a avut tone mai multe înjurături decât mă anticipasem. Cu siguranță este un joc destinat adulților și, chiar dacă jocul include personaje de basm, nu este destinat copiilor.

O plimbare emoțională

Dacă primul episod din The Wolf Among Us este un indiciu al restului seriei, va fi foarte intens. Cu mai multe personaje de introdus și un mister mai profund de explorat, celelalte patru episoade vor fi probabil nebunești.

Influența deciziilor trecute pe care le transmite noi episoade va adapta experiența la fiecare jucător, dar oferă și o redare excelentă, deoarece experiența se poate schimba cu o singură decizie.

Telltale Games a luat o altă proprietate și a creat o experiență de joc convingătoare și plăcută. Poate preia elemente din The Walking Dead, dar The Wolf Among Us s-ar putea dovedi și mai bine.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: