Download The Witcher 3: Wild Hunt - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Witcher 3: Wild Hunt
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: 1.08
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

The Witcher 3: Wild Hunt este un joc de jocuri de rol deschis (RPG), care vă invită din nou să jucați rolul unui Witcher, Geralt of Rivia . Este o aventură vastă și expansivă, așezată într-o lume fascinantă, variată, originală și memorabilă.

200 de ore de joc care nu se repetă niciodată

În Witcher 3: Wild Hunt, Geralt își caută Cirilla - o tânără pe care s-a antrenat și iubește ca o fiică. Puterile sale speciale au atras atenția Vânătoarei sălbatice, un grup fantomatic a cărui apariție este considerată un augur al nenorocirii și morții.

Complotul The Witcher 3 înlocuiește cele ale celor mai mari RPG-uri din ultima generație, Skyrim, Dragon Age și seria Mass Effect din Bioware. Este o poveste plină de zone cenușii și amoralitate: nu există bine și rău simplu, doar oamenii supraviețuiesc și încearcă să facă tot posibilul în circumstanțe dificile. Povestea te apucă de la început și nu te lasă să te duci, fiecare personaj, subplot și detaliu te fac să gândești și să reflecte asupra lumii în care te afli.

Unul dintre cele mai mari atuuri ale The Witcher 3 este lumea sa deschisă . După cinci până la șapte ore în zona de tutorial, vei fi liber să explorezi două zone care împreună sunt mai mari decât harta Skyrim. Rândul pe această lume vă dă senzația că dezvoltatorul, CD Projekt RED, a depus eforturi pentru a umple fiecare colț și tavernă cu propria sa istorie bogată. Lumea se simte vie. Încă nu am găsit conținut reciclat în timpul călătoriilor noastre cu Geralt.

Putem spune același lucru despre cantitatea și calitatea misiunilor secundare din joc. Niciunul dintre ei nu se simte lipsit de rost sau nu poate fi complet. Toate au momente memorabile și sunt plăcute să se joace. Fie că faci ceva aparent minor, cum ar fi să cauți un griff, sau să cauți o oală pentru o bătrână, totul implică și distracție minunată.

Te simți implicat în misiuni, deoarece aproape toate deciziile pe care le iei par să aibă un efect asupra lumii și a jocului. Uneori există consecințe imediate, dar alteori nu veți vedea efectele acțiunilor dvs. decât după câteva ore. Și mai bine, alegerile tale nu sunt pur și simplu „bune sau rele” - pot avea consecințe nedorite indiferent de intențiile tale. La fel ca viața reală.

CD Projekt RED a promis că există 200 de ore de joc în The Witcher 3: Wild Hunt. Cu toate că nu avem de finalizat încă 100% din joc, este o afirmație ușor de crezut.

Gata de dans?

Sistemul de luptă este minunat. Vrăjitorii sunt oameni super puternici, dar nu sunt invincibili. Avantajul lor principal este agilitatea lor într-o luptă și, în consecință, lupta este la fel de mult despre dans, cât despre tratarea loviturilor adversarului. Mashing-ul cu butoane te va duce nicăieri, trebuie să intri în ritmul luptelor pentru a câștiga.

O altă abilitate a Vrăjitorului este utilizarea poțiunilor . Geralt poate crea poțiuni din ingredientele pe care le găsești în joc, iar folosite inteligent pot fi diferența dintre câștig și pierderea unei bătălii. A combina toate abilitățile lui Geralt în mod inteligent și a te pregăti bine pentru a câștiga o luptă este extrem de plină de satisfacții.

Controalele sunt în general bune, dar explorarea simplă se simte mult mai greoaie decât lupta agilă. Uneori, navigarea prin Geralt printr-un sat este mult mai puțin grațioasă decât ar trebui, ceea ce poate fi enervant. Interfața este mult îmbunătățită față de jocurile anterioare.

În ceea ce privește grafica , The Witcher 3 este excelent. Dezvoltatorii ne-au oferit un joc care reprezintă în mod minunat murdăria care se află în spatele frumuseții acestei lumi. În timp ce veți vedea câteva vederi incredibil de frumoase, toate includ detalii sau imperfecțiuni care fac lumea să se simtă mult mai reală. Evident, dacă doriți să vedeți cel mai bun joc pe care îl oferă, veți dori un PC cu specificațiile recomandate, dar pare impresionant și pe mașini mai puțin puternice.

Sunetul vocal este excelent. Geralt sună drept: apatic, cinic, sarcastic și singur. Distribuția de susținere face, de asemenea, o treabă grozavă, fără a fi „o săgeată în genunchi” la vedere.

RPG-ul definitoriu al acestei generații ... până acum

În anul 2000, Baldur's Gate 2 a apărut și a spart matrița pentru RPG-uri. Acest joc 2D, cu 200 de ore de joc variate și originale, a prezentat și misiuni secundare care uneori se potriveau cu epicitatea campaniei principale. Erau lucruri minunate și m-am temut că nu vom mai vedea ceva asemănător.

Dar The Witcher 3: Wild Hunt a obținut doar asta, dar cu jocul, grafica și sunetul pe care îl așteaptă generația curentă. Cel mai rău lucru despre acest joc este că trebuie să așteptăm încă cincisprezece ani înainte să vedem un alt RPG atât de frumos bogat și realizat.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: