Download The Weather Network for Windows 10 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Weather Network for Windows 10
Categorie:
Programe Meteo
Specificatii:
Licenta: | Platforma:
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

O aplicație pentru furtunile furtunilor ... și învățarea despre ele

Rețeaua meteo pentru Windows 10 oferă aceleași informații minunate pe care rețeaua meteo le-a oferit întrucât a fost exclusiv un canal de televiziune, dar oferă și informații suplimentare și o face la cerere. Puteți obține un widget care să meargă cu aplicația sau să-l folosească de unul singur, dacă preferați să săpați direct în detaliile vremii sau a săptămânii.

Când vine ceața va fi gata

Rețea meteo pentru Windows 10 oferă atât informații actuale cât și istorice din stațiile din SUA Canada și Marea Britanie. Acoperirea este cea mai bună în Canada, dar este încă bună în celelalte două regiuni și include prognoze săptămânale și pe termen lung (două săptămâni). De asemenea, include radar și câteva informații istorice. Toate acestea sunt organizate pentru o vizualizare optimă.

O alegere simplă

Rețea meteo pentru Windows 10 este o actualizare incrementală a unei aplicații pe care oamenii o folosesc de ani buni. În Canada, rețeaua meteorologică este a doua cea mai populară hotspot mobilă și depășește chiar sursele de informații meteo ale guvernului în numărul de utilizatori. Astfel, în afara problemelor ocazionale, orice software vă asigură calitatea. Dacă verificați doar întâmplător vremea acum și atunci ceva mai mic, cum ar fi aplicația web sau widget-ul ar putea fi mai bun pentru dvs. Dar dacă vă pasă cum va fi mai târziu astăzi sau mâine, această aplicație merită folosită.

Daca ti-a placut:
Ce Programe mai descarca ceilalti: