Download The Walking Dead - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Walking Dead
Categorie:
Jocuri Aventura
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 8.1 | Versiune: Season 2 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

The Walking Dead Sezonul 2: Episodul 1 „Tot ce mai rămâne” o readuce pe Clementine din primul sezon. Dacă ai jucat primul sezon, deciziile tale din joc sunt reportate. Primul episod Walking Dead a fost deja foarte întunecat, dar sezonul 2 începe să fie și mai întunecat.

De unul singur

În timp ce primul sezon v-a permis să jucați un adult, Lee, Sezonul 2 vă pune în pantofii Clementinei de 11 ani. Lupta principală a jocului vine din încercarea de a menține umanitatea și inocența lui Clementine.

Acest mecanism de joc este ceea ce face The Walking Dead atât de convingător, dar și problematic. Multe acțiuni pe care Clementine este obligată să le întreprindă sunt adulte și brutale, totuși arată o inocență și o slăbiciune necaracteristă după aceea. Este un pic jignitor pentru jucătorii care încearcă să mențină inocența lui Clem. Jucătorii vor dori instinctiv să-l protejeze pe Clem de pericol, dar jocul liniar te obligă să o pui în mijlocul violenței.

n

Fără a strica povestea, Clementine se regăsește singură după ce a fost separată de tovarășa ei. Se împiedică de o casă plină de alți supraviețuitori care dezbat dacă să o ia.

Va trebui să minți, să te furișezi și să manipulezi și să îi convingi pe străini să-ți ofere adăpost. Acest lucru oferă un contrast puternic de la Clem nevinovat și naiv pe care l-am văzut în sezonul 1.

Alegerile sunt mult mai greu de făcut în The Walking Dead: Sezonul 2 Episodul 1, decât sezonul precedent. De multe ori m-am străduit să aleg un răspuns adecvat, luptându-mă cu câtă umanitate să renunțe pentru a supraviețui.

Ca și în jocul precedent, zombii nu sunt principalul tău dușman; oamenii sunt. În cine poți avea încredere? Omoare preemptiv doar în caz? Acestea sunt câteva dintre deciziile pe care jucătorii trebuie să le ia pe tot parcursul jocului.

Sânge pe pământ

Graficele nu sunt pretențioase și vor rula chiar și pe dispozitive de înaltă performanță. Telltale Games a sculptat un stil de animație distinctiv. Sezonul 2 arată, simte și sună exact ca primul sezon, ceea ce nu este un lucru rău.

Designul de desene animate nu face ca The Walking Dead Season 2 să fie mai puțin brutal. Vei vedea că oamenii mor morți violenți și zombi vor fi uciși în diverse moduri.

Designul sunetului este excelent. Veți dori să purtați căști pentru a obține cel mai bun efect. Performanțele fiecărui actor vocal sunt deosebite. Fiecare personaj este credibil, ceea ce este o necesitate pentru un astfel de joc condus de poveste.

Nu mai este un copil

The Walking Dead: Sezonul 2 Episodul 1 „Tot ce mai rămâne” nu se abate de la formula câștigătoare a lui Telltale. Nu există mecanici de joc noi precum un nou sistem de luptă. Jocul se bazează foarte mult pe explorare, dialog și poveste.

Din fericire, povestea este la fel de convingătoare ca întotdeauna și te simți atașat de fiecare personaj din joc. În timp ce jocul se luptă cu unele neconcordanțe cu comportamentul lui Clementine, jocul reușește să forțeze jucătorii să ia decizii clare.

Dacă ați iubit sezonul 1, vă va plăcea sezonul 2.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: