Download The Swapper - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Swapper
Categorie:
Jocuri Logice
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

The Swapper este un joc de puzzle-uri și explorare cu un element de aventură science fiction rar întâlnit sub formă de jocuri video. Swapper-ul este unic datorită modului în care setarea și istoria jocului complimentează jocul. Swapper-ul este o mică capodoperă și un punct de referință pentru viitoarele jocuri similare.

Un mix de puzzle-uri și science-fiction

Swapper se bazează pe un set de puzzle-uri . Pistolul personajului principal îi permite să se cloneze de patru ori și să se schimbe într-una din clonele sale în orice moment. Clonele sunt „oglinzi” ale personajului principal, care își copiază exact mișcările. Clonele pot muri fără a afecta viața personajului principal și este uneori necesar să progresezi în joc.

Această interacțiune cu clonele din The Swapper este cea care se poate simți puțin naturală: în multe puzzle-uri, ești obligat să -ți ucizi clonele pentru a depăși secțiuni de joc . În altele, trebuie să te schimbi într-una din clonele tale pentru a termina uciderea „fostului tău sine” pentru a putea avansa. Se poate simți ciudat, dar este singura modalitate de a progresa în joc.

Totuși, modul în care progresezi prin niveluri este foarte clasic. Pentru a avansa prin secțiuni închise, trebuie să colectați orbe verzi , care sunt ascunse în locații aparent imposibil de ajuns. Pentru a ajunge la aceste orbe, trebuie să apăsați butoane și pârghii, să deschideți uși, sau chiar să vă clonați, utilizând clonele pentru a efectua sarcini simultane și a schimba de la o clonă la alta. Bazele jocului The Swapper sunt repetarea acestui model de zeci de ori.

Adevărata magie a The Swapper este modul în care aceste puzzle-uri sunt conectate pentru a crea o progresie logică. Din nou, povestea și setarea sunt esențiale pentru a vă menține lipit de monitor pe toată durata aventurii de 8 ore.

Ușor de învățat și de jucat

Comenzile pentru The Swapper seamănă foarte mult cu cele din Trine și alte jocuri similare. Puteți muta personajul principal în The Swapper folosind mouse-ul și tastatura. Cu un punct și un clic al mouse-ului, creați clone; cu un alt clic, puteți muta „esența” dvs. către clona la care vizați.

Există momente în care va trebui să plecați în afara stației spațiale într-un mediu lipsit de greutate. Când vă aflați în afara stației spațiale, puteți trage arma și puteți folosi reculul pentru a vă deplasa în direcții opuse.

Swapper nu este un joc dificil de învățat și controalele sunt sensibile. Salturile ar putea părea un pic inexacte la început, dar devin precise odată ce îl încercați de câteva ori.

Grafică creată din modele de lut

Toate graficele jocului au fost create ca modele reale realizate din lut și apoi scanate în 3D. Pare o întreprindere îndelungată, dar cu siguranță rezultă o grafică foarte unică și cu aspect natural, plină de personalitate și detalii.

Este combinația acestor grafice cu varietatea de efecte speciale și iluminarea excelentă care subliniază atmosfera unică a The Swapper.

Din punct de vedere vizual, jocul este fantastic, dar audio este la un alt nivel. Munca depusă aici este dincolo de credință și, probabil, cel mai bun sunet pe care îl vei auzi într-un joc astăzi . Și nu numai muzica, dar efectele sonore, precum ecouri și voci bântuitoare, fac ca The Swapper să iasă în evidență cu adevărat.

Cel mai bun mod de a juca The Swapper? Singur, într-o cameră întunecată, cu căști. Experiența deplină a The Swapper atât vizual cât și auditiv este ceea ce merită jocul!

Concluzie

Unii au numit The Swapper primul joc adevărat de science-fiction. Este posibil să se întindă, dar nu se poate nega faptul că elementul de science-fiction din The Swapper este uimitor. Dacă privim mai mult dincolo de poveste și atmosferă, puzzle-urile sunt minunate și au o curbă de învățare foarte abruptă. Primele puzzle-uri sunt ușoare, chiar elementare, dar pe măsură ce progresați, soluțiile devin complicate până la punctul de tortură. Grafica și sunetele sunt de cea mai înaltă calitate, iar controlul este foarte bun. Nu este prea mult de spus despre The Swapper decât să îl joci!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: