Download The Settlers - Descarca PC Telefon Android sau IOS

Categorie:
Jocuri Browser, Jocuri Strategie, Jocuri Multiplayer
Linkuri Sponsorizate
Descriere:
In The Settlers incepi cu o mica asezare, complet neamenajata si nelocuita la inceput. Prin construirea unei varietati de cladiri, pornesti incet constructia satului modest intr-un adevarat oras infloritor.

Pentru a face locuitorii fericiti trebuie sa construiesti cladiri diferite ce asigura resursele de hrana, resursele militare si cele de odihna pentru slujitorii tai. O data adusa bunastarea pe teritoriul tau poti face chiar mai mult de atat, poti ataca alte asezari cu scopul de a castiga noi resurse si teritorii.

In The Settlers Online nu este de unul singur, zeci de mii de jucatori din intreaga lume lupta pentru fiecare bucata de teren. De aceea e recomandat sa-ti faci prieteni si sa formezi aliante cu ei pentru a distruge dusmanii comuni pe care ii aveti. In plus exista o serie de quest-uri diferite pe care trebuie sa le rezolvi. Fiecare misiune rezolvata va fi recompensata cu bonusuri consistente.

Timpul nu e o problema in The Settlers Online, chiar daca nu esti online, slujitorii tai dezvolta si iti apara imperiul in continuare. Insa e bine de stiut, ca doar alaturi de tine, imperiul tau poate explora o lume virtuala fantastica.
Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti:

COMENTARII

Vizitator
10/04/2015, 12:04
LIKE.Lu taicamiu o sai placa
Vizitator
06/10/2014, 20:19
dai dascarca joc sub imag la joc
Vizitator
12/08/2013, 17:25
zicemi pliz
Vizitator
12/08/2013, 17:22
cum drk se downloadeaza ba asta
Vizitator
29/06/2013, 13:19
La multi ani!