Download The Powder Toy - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Powder Toy
Categorie:
Jocuri Clasice
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows 8 | Versiune: 65.5
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

The Powder Toy este un joc clasic de sandbox-uri experimentale, care va menține tipurile de nerdy distrate ore întregi!

Acest joc este minunat, dacă nu chiar puțin dificil să-ți dai seama. Există șansele că ai jucat jocuri similare înainte și asta îți va oferi un avantaj cert atunci când joci The Powder Toy. Dacă încă nu sunteți mai înțelept, este practic o pânză goală în care aveți acces la diferite elemente științifice și substanțe. Puteți apoi să le combinați cum doriți și să urmăriți rezultatele!

Dacă știi tipul de joc, atunci cu siguranță te vei gândi la explozii. Este adevărat - The Powder Toy vă permite să explodați lucrurile și este minunat! Vă permite, de asemenea, să faceți alte lucruri frumoase, cum ar fi crearea de structuri organice în creștere sau construirea de circuite electronice. Jucaria cu pulbere este limitată doar de propria imaginație.

O zonă în care s-ar putea să aveți o problemă este găsirea instrucțiunilor The Powder Toy. Site-ul web este bun și plin de conținut generat de utilizator și, odată ce ai înțeles funiile, va fi cu adevărat util. Cu toate acestea, încă nu compensează lipsa unui ghid inițial, așa că va trebui doar să vă încurcați sau să faceți cercetări proprii la început.

Greu de început, dar minunat de jucat, The Powder Toy este un joc fain de tocilar!

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: