Download The Outer Worlds - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Outer Worlds
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Depinde de Dispozitiv
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Situat într-o lume futuristă, The Outer Worlds este un joc cu un singur jucător care vă va permite să explorați galaxia în încercarea dvs. de a păstra viața. Trezindu-vă după un somn lung și profund, acest joc de rol te va trimite în misiuni pentru a descoperi adevărul din spatele unei presupuse conspirații care poate pune viitorul umanității în pericol. Așteptați-vă să vedeți lucruri extraordinar de bizare, cum ar fi extratereștrii cu aspect ciudat și tehnologie incredibil de avansată în această lume științifică.

Ești un supraviețuitor

Lumea exterioară urmărește aventurile personajului principal, un suflet singur care se trezește dintr-un somn lung de zece ani, în timp ce restul podului continuă să hiberneze. De aici va începe călătoria dvs. și veți întâlni alte personaje din joc. Vor fi complici și însoțitori ai voștri pe tot parcursul jocului în timp ce îți asumi misiuni care te vor conduce mai aproape de adevărul din spatele corporației responsabile de colonizarea planetelor extraterestre . Aceste misiuni sunt gateway - uri pentru tine și însoțitorii dvs. la nivelul de sus și de a debloca noi competențe care se vor dovedi a fi benefice. Asta înseamnă că fiecare însoțitor din mica ta grupă de exploratori spațiali au propria lor expertiză. Aptitudinile tehnice de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta sunt împărțite în diferite categorii și anume Inginerie, Știință și Medicină. Finalizarea misiunilor și înfrângerea dușmanilor vă vor valorifica puncte care pot fi folosite pentru a nivela o abilitate, care se va dovedi a fi un gamechanger atunci când întâlniți scene care necesită luptă.

Când vine vorba de dezvoltarea poveștii, rețineți că fiecare decizie pe care o luați va avea un impact asupra modului în care va merge povestea. Chiar și alegerea cuvintelor potrivite pentru a spune când într-o conversație cu tovarășii tăi îți va afecta relația cu ei. Aceasta include, de asemenea, acțiunile și responsabilitățile pe care nu trebuie să le uitați în timpul jocului. Este esențial pentru tine să poți menține moralul echipei tale ridicând inspirația și determinarea membrilor tăi .

O experiență din afara lumii

Vă veți simți cu adevărat ca ați saltat ani-lumină din prezent și într-un viitor cu totul altul atunci când jucați acest joc; există creaturi extraterestre pe care nu le-ai văzut niciodată înainte de a rătăci în jurul unui ținut la fel de străin, orașele urlă cyberpunk , iar oamenii sunt echipate cu cele mai cool arme avansate care pot trage lasere. Graficele lumilor exterioare vor muri pentru configurarea 3D realistă . Face jocul cinematic și estetic plăcut, oferindu-ți mai multe motive pentru a continua explorarea până când ajungeți până la sfârșit.

Călătoria spre sfârșitul galaxiei

Outer Space este un joc promițător de care se va bucura oricine. Nu numai că jocul este incredibil de plăcut, dar povestea este, de asemenea, foarte interesantă, că te va agăța instantaneu. În ciuda faptului că este un joc cu un singur jucător, Spațiul exterior nu te va lăsa niciodată să simți că te afli în această explorare numai cu mecanica și personajele sale interactive .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: