Download The Jackbox Party Pack 2 - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Jackbox Party Pack 2
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 8.1
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Cele cinci jocuri ale primului Jackbox Party Pack au fost opera unui geniu deranjat (bine, excluzând Word Spud). Utilizând computerul ca gazdă a jocului, acesta va ghida acțiunea cu comentarii comice, în timp ce tu și prietenii dvs. jucați de pe smartphone-uri.

Jackbox Party Pack 2 încearcă să repete această formulă cu patru jocuri complet noi și o continuare. Este încă grozav, dar nu surprinde destul de mult magia originalului .

Totuși fantastic

Cel mai mare atu al Jackbox Party Pack a fost simplitatea sa. Chiar și cu o petrecere în plin flux, ați putea comunica rapid regulile chiar și celui mai bețiv membru al familiei voastre. Jocurile Jackbox Party Pack 2 ridică complexitatea și, prin extensie, îi limitează accesibilitatea - distracția este încă acolo, dar necesită ceva mai multă muncă.

Din fericire, elementele de bază rămân aceleași, așa că măcar să intri în petrecere este simplu. Rulând de pe computer jocul oferă un cod de cameră. Jucătorii se autentifică apoi pe telefoanele, tabletele sau computerul lor accesând JackBox.TV . Apoi dispozitivul dvs. devine controlorul dvs. cu butoane, sonerie și instrucțiuni toate pe ecranul personal - în timp ce acțiunea principală este afișată pe televizor / monitor.

Se spune că cel mai bun joc este o continuare a unuia din anul trecut. Fibbage 2 (2-8 jucători) vă răspunde la întrebări cu alegere multiplă. Vorba este că răspunsurile incorecte sunt oferite de alți jucători care câștigă puncte pentru a te păcăli. Acest lucru poate duce la oferirea unor răspunsuri hilar - deși adevărul este adesea la fel de ciudat ca orice veți visa.

O întrebare care mi-a revenit în minte a fost „În ce organizație a făcut Papa un membru de onoare?”, La care a trebuit să alegem între The Beatles, Harlem Globetrotters, Spandau Ballet sau Biserica Angliei . Dacă nu știți răspunsul, cu siguranță nu este evident - și nu îl voi strica aici.

Jocuri noi

Celelalte patru jocuri ale Jackbox Party Pack 2 sunt toate noi , distinct diferite și cu succes diferit în funcție de cine joci.

Mi-a plăcut foarte mult Bomb Corp. (1-4 jucători) un joc care te face internat într-o fabrică de bombe unde bombele explodează în mod regulat - toate încadrate de comentarii comice din partea supraveghetorilor tăi. Fiecare bombă are reguli diferite și fiecare jucător ține o mână de reguli legate de fiecare bombă, forțându-vă să comunicați sau să aruncați în aer .

Bidiots (3-6 jucători) urmează în amprentele Drawful de anul trecut și te licită pe „arta” creată de ceilalți jucători, cu scopul de a câștiga mai mulți bani decât adversarii tăi - licitați pe propria artă pentru a crește prețul, dar ai grijă să nu câștigi. Distrează-te cu grupul potrivit, dar consumă lent, iar dacă nu.

Quiplash XL (3-8 jucători) este un joc de comedie care îi pune pe doi jucători unul împotriva celuilalt. Ei trebuie să creeze un răspuns stupid sau inteligent la aceeași întrebare și apoi ceilalți jucători votează cel mai bine - câștigătorul obținând cele mai multe voturi. Arguabil acest lucru este acolo cu Fibbage 2, dar poate necesita un pic de gândire și nu este cel mai bun să te joci cu familia ta.

În cele din urmă Earwax (3-8 jucători) vrea să asortezi două sunete împreună în moduri pline de umor, cu un jucător care judecă cea mai amuzantă împerechere. Este o idee bună - și există cu siguranță comedie pentru a potrivi „NOOOO” cu sunetul „ripping tiss” - din păcate, cu mai mulți jucători, este nevoie de prea mult timp pentru a judeca fiecare rundă.

Două pachete care să le conducă pe toate

Dacă nu aveți pachetul original Jackbox Party care ar trebui să fie în mod sigur prima dvs. achiziție. Dar, după ce ați avut completarea și jocurile sale și doriți un pic mai multă diversitate, Jackbox Party Pack 2 ar trebui să fie absolut următorul dvs. port de apel .

Sincer, cu mai multe întrebări, un aspect nou, și câteva mecanici în plus, singurul Fibbage 2 merită probabil prețul de admitere - gândiți-vă doar la celelalte jocuri ca bonus.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: