Download The Incredible Adventures of Van Helsing III - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Incredible Adventures of Van Helsing III
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Aventurile incredibile ale lui Van Helsing III se ridică foarte mult de la jocuri de rol izometrice, cu temnițe, cu roluri de acțiune precum Diablo III și Torchlight 2. Dar, deși este posibil să nu ofere multe inovații în ceea ce privește gameplay-ul, adaugă propria poveste B-film setată împotriva un fundal de magie și tehnologie , pentru a crea ceva ciudat de plăcut.

Faceți clic și colectați

În timp ce începeți The Incredible Adventures of Van Helsing III, sunteți întâmpinat imediat cu acea decizie tulburătoare de a selecta o clasă. Există șase clase din care să alegeți și fiecare are propria sa selecție de abilități unice, cum ar fi elementalistul magic , protectorul concentrat în corp și corpul robotic .

În timp ce fiecare dintre acestea joacă destul de diferit în ceea ce privește viteza, apărarea și puterea, controalele lor sunt toate asemănătoare - faceți clic pe locul unde doriți să mergeți, faceți clic pe locul unde doriți să atacați și faceți clic pe pictograme pentru a activa abilități (cel puțin până la dvs. stăpâniți comenzile rapide de la cheie). Simplu.

Există chiar și o opțiune de control destul de bună dacă doriți să vă simțiți mai direct implicați. Însă, ca tradiționalist, am descoperit că pad-ul reduce ritmul jocului - fiecare la propriu, deoarece accesul la abilități speciale este cu siguranță mai ușor cu un gamepad.

Încarcă un lot

Trecându-vă drumul prin numeroasele niveluri variate, întâlniți o gamă bună de dușmani. Toate au un aspect diferit, deși tema monstru însetat de sânge le vede pe cele mai multe dintre ele doar venind la tine fără minte . Rezultatul este că - dacă joci orice fel de personaj de rang - te afli că aleargă în afara gamei de atacuri, în timp ce te alungă în întreaga lume ca un zmeu raid.

Când dușmanii mor, îți oferă experiență pentru a-ți nivela personajul și vei avea șansa de a renunța la pradă. Aceasta oferă bucla de recompensă perfectă , permițându-vă să vă actualizați în mod constant echipamentele și puterile.

Până acum, atât de ușor Diablo. Și, da, este imposibil să argumentăm că „The Incredible Adventures of Van Helsing III” este oricum mai bun decât franciza clasică a lui Blizzard. Dar asta nu înseamnă că are propriul său farmec unic . Amestecul său de știință și magie este atrăgător, mai ales dacă sunteți obosit de fantezia pură pe care se bazează de obicei genul. Adăugați la acest lucru câteva discuții amuzante, dacă sunt slab exprimate, dialogul dintre erou, tovarășul său spirit Katerina și personajele din lume și rămâneți cu o senzație minunată de film B.

Derivat plăcut

Este greu să situăm aventurile incredibile ale lui Van Helsing III împotriva altora în genul său. Jocul se ridică foarte mult de la titluri similare și adaugă puțin nou, dar setarea și povestea sa. Acestea fiind spuse, este o poveste și un cadru de care mă bucură și, în timp ce kilometrajul dvs. poate varia în funcție de propriile preferințe estetice, prețul său bugetar, cu siguranță, merită să arunci o privire.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: