Download The Forest - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Forest
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: Preview 0.41
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Sunteți singurul supraviețuitor al unui accident devastator de avioane și vă aflați blocat într-o pădure imensă și misterioasă, care este locuită de canibali mutanți. Folosiți-vă inteligența pentru a rămâne în viață și a prospera sau a pieri.

Un simulator de prima persoană cu o răsucire terifiantă.

În această mare simulare, intri într-o lume realistă în care copacii și plantele pot fi utilizate în beneficiul tău. Există un labirint de rețele de peșteri subterane și lacuri de explorat. Construiți o tabără sau un foc tăind copaci. Căutați mâncare pentru a nu vă lăsa flămând. Construiește orice, de la un mic adăpost la o fortăreață mare lângă ocean. Păstrați perimetrul în siguranță prin plantarea de capcane și alte apărări. Folosiți lumina zilei pentru a construi și explora și a fi gata și în gardă noaptea. Faceți instrumente și arme și luați ofensiva, cu fața inamicilor cu capul. Puteți câștiga lupta împotriva unui trib înspăimântător de umanoizi canibaliști mutanți.

Un joc de supraviețuire realist și înfricoșător.

Tehnic acest joc este foarte dezvoltat, cu o grafică uimitoare, performanțe excelente și efecte sonore incredibile. Canibalii mutanți sunt bine dezvoltați cu un nivel mare de adâncime. Spre deosebire de unele jocuri în care inamicul pur și simplu atacă, acestea par a planifica și executa mișcările lor cu o complexitate mai mare.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: