Download The Flame in the Flood - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Flame in the Flood
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7 | Versiune: v1.0.001
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Luând mecanica de artizanat și de supraviețuire, popularizată de jocuri precum Minecraft și Don't Starve, The Flame in the Flood vă încearcă să îndurați un pustiu abandonat . Preluând controlul unei fete tinere, începeți să aveți un personal simplu, un rucsac, o plută și un însoțitor canin drăguț.

Risc / Recompensa

Spre deosebire de titluri similare, obiectivul tău este să nu construiești o tabără sigură și să supraviețuiești pur și simplu, în The Flame in the Flood, accentul este să călătorești un râu și să descoperi ce s-a întâmplat în lume . Este o simplă răsucire, dar una care permite mai multe explorare și poveste, deoarece pluta devine baza dvs. în călătoria în aval.

Toate acestea arată și sună frumos. Stilul de artă izometrică face ca toate personajele și dușmanii să se simtă ca niște jucării într-o lume dioramă , care amintește de filme de animație precum The Nightmare Before Christmas sau Coraline. Prin toate acestea, muzica selectată fantastic echilibrează în mod strălucitor The Flame în amestecul rău de ominous și jalnic.

Apa curgătoare împinge și trage mica ta ambarcațiune peste tot, iar mișcarea ta este limitată de rezistența personajelor tale. Câteva vase cu grijă îți pot schimba direcția într-o cantitate bună, dar niciodată nu poți lupta cu adevărat cu curentul , forțându-te frecvent să alegi între destinații pe măsură ce râul se îndoaie și se furcă.

Cu zonele care conțin recompense diferite, o selecție atentă a locurilor de desfășurare poate fi vitală. Te vei îndrepta spre biserică pentru obiectele ei de vindecare sau spre portul maritim pentru a repara ambarcațiunile avariate ? Odată ce sunteți câteva zile în călătorie, alegerea corectă ar putea fi tot ceea ce se află între personajul și moartea voastră. Este un sistem plăcut de risc / recompensă care dovedește că râul este mai mult decât un gimmick, mai ales când inventarul tău limitează cât poți lua.

Pericol în umbră

Pe uscat, lumea este întunecată și plină de dispoziție, în timp ce căutați livrări și obiecte sau căutați adăpost pentru a evita prădătorii . Este un aspect care face ca focurile de încălzire pe care le găsești să se simtă aproape acasă - și cu un motiv întemeiat, deoarece acestea oferă o modalitate de a crea o gamă mai mare de articole și de a avertiza lucrurile care vă vânează.

Aceste creaturi sunt poate cel mai mare obstacol în calea supraviețuirii. În timp ce foamea și frigul nopții te pot lăsa deschiși la moarte prin lucruri precum expunerea, lupii și mistreții îți pot îndepărta instantaneu pielea și îți pot fractura oasele. Aceste afecțiuni îți împiedică mișcarea și duc la moarte mult mai repede decât alte boli.

Din fericire, toate acestea sunt ușor de monitorizat datorită interfeței clare. După ce puteți vedea o afecțiune sau vătămare, crearea de articole pentru a vă vindeca este un proces simplu - cu condiția să aveți consumabilele potrivite - trebuie doar să urcați în meniu și să selectați ceea ce doriți. Noul element poate fi utilizat sau echipat din meniul dvs. sau selectarea rapidă, astfel încât obținerea unei pâlpâie pe piciorul tău este ușor. Poate că singura problemă este aceea că începeți cele mai multe încercări destul de predispuse, astfel încât, dacă o creatură vă confruntă departe de siguranța plutei, nu veți avea niciodată șansa de a deschide un meniu .

Elementele din lume spun povestea a ceea ce s-a întâmplat. Autobuzele școlare distruse și magazinele abandonate sunt peste tot, în timp ce personaje precum gemenii nefericiți pe care îi întâlnești povestesc despre un timp „înainte”. Acest lucru nu dovedește niciodată forța motrică, dar adaugă un pic accent la Campanie - dar dacă doriți să o ignorați complet, există întotdeauna modul Supraviețuire .

Apă lină este adâncă

Flamă în inundație este o învârtire bună în acest gen în creștere, cu un stil strălucitor și multă grijă în fiecare element al designului său. În prezent suferă de unele probleme tehnice și s-ar putea dovedi un pic prea dificil pentru jucătorii casual, dar este perfect dacă căutați un alt tip de provocare de supraviețuire .

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: