Download The Expendabros - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Expendabros
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Gratis | Platforma: Windows Vista | Versiune: 1.0
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

Jocurile de legătură de filme sunt de obicei destul de groaznice , cash-in-uri ieftine, care atrag nume mari pentru a atrage publicul lor. Dar presupun că aș putea spune același lucru, cuvânt cu cuvânt, despre filmele de acțiune. Cu toate acestea, jocul The Expendables 3, The Expendabros, este puțin diferit - și nu doar pentru că este bine.

Brolliant

Ceea ce diferențiază The Expendabros este că surprinde perfect tonul The Expendables 3 . Dar acest lucru nu se întâmplă doar pentru că este deasupra și plin de bombast, ci se arată pe limba obrazului la filmele de acțiune din anii 80/90 - creând un joc care ar fi putut fi fericit lansat atunci când Schwarzenegger era în prim-plan.

Fanii jocurilor din această epocă ar trebui să vadă rapid amestecul de stiluri. Având fotografii clasice pe platformă de la jocuri precum Contra, The Expendabros adaugă un sentiment de verticalitate și agilitate cu salturi de perete care ar fi fost fericit acasă în Shinobi. Dacă acest lucru nu este suficient, influența mai modernă a Tarrariei este, de asemenea, aparentă, cu peisaje distructibile care permit crearea propriei căi prin nivelurile mușcătoare.

Un stil vizual lustruit pe 16 biți oferă o cantitate surprinzătoare de detalii . Stilul junglei verzi și brune joacă gazde, poduri cu frânghii și alte structuri improvizate. Liniile electrice sunt piesa mea preferată de aromă de mediu, cu scântei care zboară pe ele în timp ce îți alergi lungimea înainte de a da jos generatoarelor pentru a ucide dușmani sub.

Personaje și dușmani completează acest aspect. Deși mică și pixelată, fiecare afecțiune este clară și ușor de remarcat , ceea ce face ușor să vezi dacă un adversar are de gând să te împuște sau să alerge spre tine și să explodeze fără a fi nevoit să îți încordezi ochii.

Fanbrostic

Șapte dintre membrii distribuției filmului fac o apariție ca personaje de joacă și fiecare are propria sa armă și abilitatea lor specială . Începi ca Broney Ross (Stallone), care are o mitralieră ușoară și grenade. Acestea sunt destul de versatile, dar atrag atenția nedorită. Salvând primul nou membru al echipei tale, devine evident modul în care diferitele abilități vor afecta jocul, personajul lui Lee Broxmas fiind echipat doar cu cuțite. Aproape la fel de dăunătoare ca o armă, lamele nu atrag atenția și au o gamă mai mare atunci când sunt folosite ca atac special - un mix care deschide un stil de joc cu totul nou.

Salvarea unui personaj nou, sau moartea, creează la întâmplare un alt membru al distribuției pe care l-ați deblocat. Această selecție în stil de loterie înseamnă că trebuie să ajungi la toate tipurile de joc diferite, fie că sunt niște felii de sabie explozive și auto-dăunătoare sau de scurtă durată, care te pun în pericol.

În conformitate cu tonul comic , fiecare personaj este o parodie a echivalentului lor de celuloid cu un „Bro” țesut în numele lor. Uneori, această combinație de nume și Bro poate fi destul de subtilă, cum ar fi personajul lui Randy Couture, Toll Road, devenind Toll Broad. Alții, însă, se simt ceva mai forțați, ca Trench Mauser care devine Trent Broser ...

Wonderbro

Expendabros este un shooter minunat , cu un simț al umorului care se leagă perfect de film. Adăugați faptul că este gratuit (este practic un mod al Broforce-ului de asemenea stelar) și aveți un joc pe care toată lumea ar trebui să-l aibă în biblioteca Steam.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: