Download The Elder Scrolls Online - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Elder Scrolls Online
Categorie:
Jocuri RPG
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows 7
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

The Elder Scrolls Online combină toate terenurile jocurilor de rol Elder Scrolls, într-un singur joc masiv de jocuri de rol online multiplu, (MMORPG). Spre deosebire de jocurile anterioare precum Skyrim sau Oblivion, acum puteți aventura în Tamriel cu prietenii și alți jucători online.

Întregul Tamriel se află în fața ta

Ca și alte MMORPG-uri, începeți cu crearea personajelor, alegându-vă sexul, rasa, clasa și așa mai departe. După aceea, vei fi liber să cutreiere lumea uriașă a lui Tamriel , cu insulele, pădurile, deșerturile și zonele înzăpezite. The Elder Scrolls Online arată și se simte ca un adevărat joc Elder Scrolls - grijile timpurii pentru că jocul s-ar simți bland și udat pot fi respinse.

Pe măsură ce explorați, veți ridica misiuni de-a lungul timpului și se simte mult mai puțin ca și cum ați fost ghidați de mână decât unul dintre contemporanii săi, cum ar fi World of Warcraft. Această libertate înseamnă, de asemenea, că te poți găsi cu ușurință nepregătit pentru bătăliile în care va trebui să te retragi până când vei avea suficientă experiență pentru a lupta.

Combaterea fluidelor

Combaterea se simte bine, fie că luptați cu un monstru sau cu un alt jucător. Există, de asemenea, o mulțime de opțiuni pentru crearea propriilor arme și armuri. Puteți alege o vedere pentru prima persoană sau o vizualizare deasupra umărului. Blocarea și atacarea se simt fără probleme și necesită o anumită abilitate a jucătorului, nu doar o acumulare de puncte de experiență. Deoarece lumea este atât de mare, probabil că vei dori să cumperi un cal pentru a face distanțele mai ușor de gestionat.

Acest lucru se simte ca un joc Elder Scrolls

Grafică arată uimitor, cu unele peisaje cu adevărat frumoase, care au niveluri excelente de detalii. Modul în care lumina se joacă printre copaci este foarte drăguț, în timp ce clădirile arată suficient de murdare și medievale. Ciclul zi / noapte și vremea ajută și The Elder Scrolls Online să se simtă ca un loc de viață.

Temnițele sunt puțin mai puțin impresionante , dar se pare că Zenimax a luat critici timpurii la bord și a pus mai multă varietate în designul lor. Dacă nu doriți să vă jucați cu prietenii, există o mulțime de lucruri pe care să le faceți singuri, ceea ce vă ajută să îl faceți să se simtă ca o experiență tradițională a Elder Scrolls.

Un provocator demn și o mare aventură

The Elder Scrolls Online nu este un MMORPG perfect, dar este un început bun care face dreptate pentru seria de 20 de ani.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: