Download The Binding of Isaac: Rebirth - Descarca PC Telefon Android sau IOS

The Binding of Isaac: Rebirth
Categorie:
Jocuri Actiune
Specificatii:
Licenta: Full Version | Platforma: Windows Vista
Linkuri Sponsorizate
Descriere:

The Binding of Isaac: Rebirth este un remake al lui The Binding of Isaac, un joc dificil de aventură care a combinat generația la nivel aleatoriu a jocurilor de tip roguelike (jocuri dure cu caracteristici de joc, unde dacă mori, începi de la început) cu temnițe inspirate de saga Zelda. Utilizatorii care s-au agățat au petrecut sute de ore în joc. Astfel, dacă ați trecut deja de jocul inițial, merită să vă dedicați aceeași perioadă de timp renașterii? Să vedem ce este nou în acest relansare.

Isaac împotriva cuvântului lui Dumnezeu

Renașterea menține esența titlului inițial: jucătorul îl controlează pe Isaac, a cărui mamă l-a închis într-un subsol plin de monștri după ce a primit un mesaj de la Dumnezeu. Dumnezeu i-a cerut să-l jertfească pe Isaac ca dovadă a credinței ei. Această referință biblică indică deja faptul că ne uităm la un joc macabru și umbrit, destinat doar adulților .
The Binding of Isaac: Rebirth este un temnic crawler în 2D cu niveluri aleatorii (după cum se potrivește unui joc de ghicit adecvat) inspirat din seria Legend of Zelda. În fiecare etaj al subsolului, Isaac trebuie să înfrunte monștri în timp ce cumpără sau găsește obiecte și caută șeful final care îi va permite să ajungă la nivelul următor.

Dificultatea ridicată și reprobabilitatea lor sunt cărțile de atu care au transformat originalul The Binding of Isaac într-o aventură foarte captivantă, mai ales dacă ești după mari provocări. Vei muri foarte des în mâinile inamicilor tăi brutali , dar, deoarece fiecare joc este diferit, vei avea întotdeauna un stimulent să încerci din nou. Puteți petrece ore și ore jucându-vă și continuați să descoperiți conținuturi noi și mai multe obiecte cu care să eliminați monștrii.

Pe această bază, Legarea lui Isaac: Renașterea este literalmente un remake „mai mult și mai bun”. Edmund McMillen, creatorul titlului inițial, nu a putut reflecta în mod corespunzător conceptul original al jocului, din cauza limitărilor motorului Flash. Rebirth se bazează pe un nou motor care permite lui McMillen să își dezlănțuie toată creativitatea: veți găsi mai multe personaje, mai multe obiecte, mai multe încăperi ... În sfârșit, Rebirth include și un mod local cooperant pentru doi jucători.

Te-ai agățat de Legarea lui Isaac? Ai petrecut ore și ore pe el datorită jocului său simplu și a esenței sale de dependență ? Atunci Rebirth te va agăța pentru și mai multe ore. Crezi că exagerăm? Ai 10 personaje redate, peste 100 de dușmani (majoritatea noi sau redesenate), 20 de provocări, 50 de șefi finali ... Vei petrece multe ore în subsol din iad.

Singura problemă serioasă cu Rebirth este moștenirea ei directă de la jocul inițial. Titlul nu vă spune niciodată pentru ce sunt obiectele și armele pe care le găsiți în temnițe. Uneori este distractiv să afli scopul lor atunci când te afli în mijlocul unei bătălii, dar alteori poate deveni iritant. În cele din urmă, veți ajunge să utilizați wikis-uri specializate.

Mai întunecat și mai sinistru ca niciodată

The Binding of Isaac: Rebirth prezintă un stil vizual reînnoit datorită noului său motor grafic. Renarth atinge o mai bună reflectare a atmosferei sinistre și tulburătoare a jocului. Monștrii sunt mai respingători și mai puțin „drăguți”; temnițele sunt întunecate și murdare; Isaac și restul de personaje selectabile se mută cu fiecare obiect nou pe care îl ridică ...

În ceea ce privește controalele, Rebirth seamănă mai mult cu un joc cu șuturi decât cu un joc de tip Zelda . Lucrul important aici este să descoperiți cadența șuturilor dvs. pentru a elimina monștrii înainte să vă omoare. În acest sens, controalele sunt perfecte și nu vei muri niciodată din cauza eșecului unui joc.

Doar pentru jucătorii hardcore

Legarea lui Isaac: Renașterea nu este pentru fiecare. Este un joc creat în mod expres pentru utilizatorii care caută provocări dificile . Datorită cantității sale masive de conținut aleatoriu, veți dori întotdeauna să începeți din nou, deoarece nu veți înceta niciodată să fiți surprinși. Și, dacă ați jucat deja jocul inițial, atunci veți avea suficiente stimulente pentru a vă întoarce la subsol.

Daca ti-a placut:
Ce Jocuri mai descarca ceilalti: